Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
А ви се верува ли дека до 15h е работно време? Ко прво 15 е потопло од 16, како може да наредат на потопло да си идат луѓето, само зошто сакаат што побрзо да си бегаат од работа. Ќе биде интересно ако утре е облачно.
Инаку кај мене дома е интересно, има една соба што е заклучена(неам клуч) и има секакви звуци, којзнае што од што се мава, или некоја птица влегла.

Денов тапа, али битно купив кило стек само за мене.:)
малку зеленчуче, пилешка салата..м м м м...;)
images

К,
Уште утре на работа... и што после .... одмор.... некако не ми се верува сеуште... Ќе поверувам кога во понеделник ќе спијам до 13.00 изгледа...
План за одмор: книги, документарци, филмови од 50 до 70 год., платно и бои, конци за везење (за нараквици на рака, ручен рад :D), неколку мали зелени пријателчиња, телескопот, и кучето за друштво... а да и дечко ми за секс ... It's all ready, but I want to go somewhere else .... :( ... over the rainbow....

ПМС упм...Мислам дека секој момент ќе се струполам на земја...Се туширав со ладна вода, јадам лубеница, пијам вода...Мислам дека 300 кила ми тежи телово...Па уште и времево вакво- пред малку кога дуваше силен ветер мислам дека песочна бура се створи поготово во реоните опфатени со гнасниот и срамен проект Скопје 2014, заради кој цело Скопје е ископано и масакрирано и секојдневно голтаме по еден тон прашина...Ехх да би можела некаде да избегам на некој остров или покрај некоја река, во шума...МИР МИ ТРЕБА!!!!! ПРИРОДНИ УСЛОВИ МИ ТРЕБААТ!!!!!!!

Кајги, едно пиче од Водно ме кани на гости, сигурен сум дека ќе падне секс. А мене едно незгодно, ради она лизгавоно земјиште.

асдкаскдаскдкаск касас незнам кај да го испразнам гневот ај решив тука..

Кога ќе пуштам вода ме курчи веќе пола месец не трујат со хлор :mad:

Којзнае што е проблемот, ќе ни го ебат здравјето ебате државата.

Драга,

Дувна малку ветре и престана. Си ги најдов старите цртежи, водените бојци малку испукале, ама ги средив, најдов некои стари платна во супер состојба се, планирам да ги однесам кај некој столар да ми ги оптегне, планирам цел ѕид во дневна да го исполнам со слики, не да се фалам ама ме бивало на времето. Ги најдов и маслените бои, лененото масло, ги проверив и онака ме удри оној пријатен мирис од бојава, ме потсети на едно 8-9 години уназад кога се сакав да пренесам на платно за да не заборавам кога ќе пораснам. :D
Си иде времето бе, како велат време ќе има, нас ќе не нема.

Повеќе хлор имам во едно литро шише (некад треба време за да се избистри водата од премногу хлор)отколку во базентов карши мене , да праиме бизнис со хлор или нема ќар :pos: ?

Еј Кеј

Од толку разделби годинава мислам дека ќе дојде ден кога и сама ќе се преполовам на две. И едната половина ќе замине негде далеку...

ало бутел смири се... :) не е хлор тоа во водата - воздух е.... немај гајле добра ти е водата пиј слободно нема ништо да ти се деси :)

п.с - драга.. у последно време на форумов кој од кој попаметен станува... чудна работа а ?

Копајќи по нетов налетав на едно интервју дадено пред многу години кое ја опишува сегашната ситуација во државава. Човекот е во право и бил пророк, секоја му чест.

Го чекам 25-ти и да избегам од армираниов бетон кој ме опколува, некако ми е монотоно и проклето заморно, што би рекол Рамбо Амадеус Једно те исто, те једно те исто. Сакам свеж воздух далеку од барокот и прашината, да се наспијам и регенерирам. Добра книга, неколку луѓе, гитара околу огинче тоа е лекот. Си го средив здравјето фала му на севишниот сега е се полесно. :)

Една лебарка ми се шета низ соба од прееска. Да ја убијам или не - That's the question

Чувството кога сестра ти се јавува во 1 саат за да праша што правиш.
-Дресирам пајаци на тараса, а со нив и јас се дресирам како да продолжам да се смешкам на се, а во тоа се да биде вклучено отсуството на осет на сите наоколу.

А веќе речиси и да не спијам, само дремам цело време за да случајно нешто не ми излета надвор од потребното, па веќе и перцепцијата ми е како старец на дрвен мост кој е фокусиран само на изгниените даски ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom