Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
К

Кики.

Гостин
Драга,
стигнаа резултатите и јас 2 саати не можам да ги оттргнам очите од глупавиот лист. :facepalm:
Значи, малер како мене се раѓа еднаш во 2000 години. :facepalm:
Да ставам уште едно вакво :facepalm: или доволно е?
Прекрасни 2 ипол години... ПРЕКРАСНИ! Ова само ми ја дополни и онака глупавата слика за мене. :tapp:
Треба да ги спомнам другарките или едно вакво ---> :facepalm: ќе заврши работа за да сфатиш што сакам да кажам.
Ако Господ си прави шоу во стил „Покажи што знаеш,“ мислам дека доста се покажува во врска со мене, нема смисла толку да се труди и онака не сум некој верник. :cautious:
Така Драга, ајде идам да си поплачам на некој филм и онака периодов што следува ќе ми биде, благоречено, ужасен.
Еве ти една, иако не ми е до музика:

Член од
26 јуни 2012
Мислења
167
Поени од реакции
135
Не гледам разлика у интелект меѓу магистер на рандом наука и продавач на кафе, ако ги имаат истите интереси, мање битно високо или ниско интелектуални.

Наравоучение од денешниов ден. Е така. :)

NelTu

Coffee addict
Член од
1 август 2011
Мислења
2.370
Поени од реакции
7.013
Драга,
стварно не ми е јасна поентата на МАРИЈАНЧО шо ги гасни ламбите на сите улици за време на пивофест !

Ми летна петстотката и сеа неможам да ја најдам, налет тоа врни, дува корни.
И упм нека фати и пивофест и се !!!!!!!!!! :mad: :mad: :mad:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Цитат на денот: Понекогаш си мислам дека најголемиот знак дека некаде во вселената има интелигентен живот е тоа што истиот се уште не се обидел да контактира со нас - Бил Вотерсон

Човекот бил најсовршено суштество на Земјава... my ass.
Џабе му е и разум и “интелигенција“, кога успева се што ќе фати и допре да уништи.
“Разумот“ му служи само за украс и ништо друго.

Имаше и една добра реченица што ја прочитав: Внимание, избега човек од лудница, на жалост веќе нема да може да го најдеме, затоа што се претопи во масата.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Draga .... trchanje cel kej od vlae do centar i nazad ... Koe govedo sum ej ! :drk:

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Зошто никој не коментира за ветрот?
Еве ја.
ИИ кајги какво беше (уствари уште е).Ветер мислам ќе ме откорне со све куќа,па кучката ми се уплаши од спој од кабли за струја,па ја преместував под тераса.Еве го,уште дува,ама не толку.
БТВ,и улично снема.Фак,како у хорор филм е.

OSHO-Lover

Konecno Sloboden...
Член од
2 декември 2011
Мислења
2.213
Поени од реакции
2.844
Ветер партали... чудно што уште имам струја(y)
Ајт ојдов ја да се реванширам со ветрот...:eek:
--- надополнето: 12 јули 2012 во 22:00 ---
Ах... се спаси ветеров... таман искочив однова да го предизвикам на двобој... го снема бе се исплаши гаките ги испосра...

Член од
11 јули 2012
Мислења
137
Поени од реакции
74
Еве ја.
ИИ кајги какво беше (уствари уште е).Ветер мислам ќе ме откорне со све куќа,па кучката ми се уплаши од спој од кабли за струја,па ја преместував под тераса.Еве го,уште дува,ама не толку.
БТВ,и улично снема.Фак,како у хорор филм е.
не гледам хорори ама описов не би ми сметал у живо да го доживеам

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
А ви се верува ли дека до 15h е работно време? Ко прво 15 е потопло од 16, како може да наредат на потопло да си идат луѓето, само зошто сакаат што побрзо да си бегаат од работа. Ќе биде интересно ако утре е облачно.
Инаку кај мене дома е интересно, има една соба што е заклучена(неам клуч) и има секакви звуци, којзнае што од што се мава, или некоја птица влегла.

Денов тапа, али битно купив кило стек само за мене.:)

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.762
Поени од реакции
7.594
Ај да се пофалам, покус да не останам. Стигна ветрето и до мене:icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop