- Член од
- 11 јули 2012
- Мислења
- 137
- Поени од реакции
- 74
а тебе маж те родил?нема врска за то дека мажите преферираат глупави жени,па сите жени се глупави мора да се сака нешто
а тебе маж те родил?нема врска за то дека мажите преферираат глупави жени,па сите жени се глупави мора да се сака нешто
Ova demek pametna e oti uspeala da rodi?а тебе маж те родил?
грешка,паметна сум што не родивOva demek pametna e oti uspeala da rodi?
Девојче, прибери се, не туку лупај ко Максим по дивизија...грешка,паметна сум што не родив
хахаха прибрана сум си не се секирајДевојче, прибери се, не туку лупај ко Максим по дивизија...
Има, има, како не, еве повели листа...http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_female_philosophersГлупи се затоа што нивната интелигенција е снаодливост итрина адаптација механичко уќење складирање на информации, инструментализација на умот за потребите на волјата и амбициите, но креативност се нула. Па нема ни една жена нема филозоф ја не знам гдје то има јачи доказ, само за ебење се и плус еманципирани тамам.
Истото важи и за мажите.Имаш и машки курви или паразити.Come on...сигурно нема да претпоставиш кога ќе видиш некоја баба со млад,набилдан дечко дека типот има само фетиш на MILF.Само да ви се убацам накратко, ова гледам дека е тема Leandra vs. Sussaro одлично претставувајќи ги двата пола. Глеам неколку страни за цицки сте праеле муабет и за тоа дека жената е многу супериорно суштество затоа што таа знаела да ги искористи атрибутите (читај: цицките) и со тоа да го претвори Хју Хефнер во партал со тек на време користејќи ги своите атрибути. Се тоа е океј, само јас не ја гледам тука интелегенцијата, ниту снаодливоста. Јас тука гледам генетика, генетика со која не може да се пофали секоја жена, напротив, мал број на жени со таква физичка конструкција која истата ја претвориле во машинерија за освојување на материјални цели. (ептен курвинско, ако ме прашате, ептен, ептен курвинско). Но дури и да се фокусираме на тие мал број жени кои го прават тоа, зошто гледате од аспект на тоа дека жената испаднала фраер во ситуацијата? Па плејбој зајачиците на Хефнер го заебале дека врнат врз нив милиони? Не бе, тие секоја вечер примаат по 10 различни комада вклучувајќи го и скоро мртвиот им старец и се најдеградирани и се наоѓаат на најдолен можен стадиум од општеството, да не зборуваме дека има некоја интелегенција во нив или пак се респектирани или пак Хју ќе седни со нив да зборува за ситуацијата со Евро Зоната.
Кратко јасно, 86 годишен старец дупи 100 плавуши со прекрасни атрибути кои притоа се обврзани да велат по интервјуа дека е најдобриот секс кој го имале.
You tell me who's the winner.
Немој така за антоние молимте, дечкото си е сосема ок исти како на сликата од аватарот само без бркови чудна флизура, се обидува да импресионира постара девојка со тоа што се фали како на дебата неможејки ораторски да победи девојче започнал да ја имитира и да ја исмејува ( за восхит зарем не ) Добар е малиот само би му препорачал да си ја смени флизурата, и шампонот зошто ако кивнеш во негова близина ке мислиш дека снег врне од што ке се разлета перутСтилот му се гледа јавно на форум. На пвт е друг муабетот... Јас му се удварам, он ми кажува дека сум глупа
Сака малиот садо мазо изгледа...
Correction: It's GILFИстото важи и за мажите.Имаш и машки курви или паразити.Come on...сигурно нема да претпоставиш кога ќе видиш некоја баба со млад,набилдан дечко дека типот има само фетиш на MILF.
А баш вака и те замислував
Пуууууу...се изморив.. не за џабе ги сакам глупави ..и на крајот на краиштата па земи опни ја мислам голема работа разлики во мислења...најдобар секс се има баш со тие различните!
Не верувај во се што ќе прочиташ, феминистичкото лоби секоја година станува се појако.Sussaro; за добро утро една вест да споделам, не дека не бев во право на темава, ама ајде и некој доказ не е на одмет:
Најновите истражувања покажуваат дека жените имаат подобри резултати од мажите во тестовите за интелигенција. Прочитајте што пишува „Daily Mail“ за резултатите од најновите испитувања.
Жените отсекогаш верувале дека се попаметни од мажите, а за прв пат во последните сто години тие постигнаа подобри резултати, пренесува Daily Mail.
Резултатите од тестирањата на интелигенција се водени во текот на сто години, а жените до неодамна заостануваа зад мажите. Оваа година, припадничките на поубавиот пол се на самиот врв. Ова го откри експертот за IQ тестови, Џејмс Флин.
„Во последните 100 години, резултатите на тестовите за интелигенција се подобруваат кај мажите и жените, но кај жените растот на интелигенција е побрз. Тоа се последиците на модернизацијата, а сложеноста на модерниот свет го присилува нашиот мозок да се прилагоди зголемувајќи ја интелигенцијата. Целосното влијание на модернизацијата дури сега ќе дојде до израз“- објаснува Флин.
Една од теориите која го ги објаснува подобрите резултати е нивната способност истовремено да се грижат за семејството и да бидат успешни на работното поле.
Има и друга теорија, според која жените конечно сфаќаат дека нивната потенцијална интелигенција е повисока отколку кај мажите.
Џејмс Флин е професор по политички науки на Универзитетот во Нов Зеланд, а резултатите за IQ тестовите ги собрал од земјите во западна Европа, потоа САД, Канада, Нов Зеланд, Аргентина и Естонија.
Исто така Флин докажа дека интелигенцијата не е генетски предодредена, туку дека може да биде надградена и со текот на времето подобра.
http://kajgana.com/zhenite-podobri-od-mazhite-vo-testovite-za-inteligencija
Значи алал да им е на жениве и на тестовиве ги поминаа мажите
А во што да верувам? Во вашиот муабет?Не верувај во се што ќе прочиташ, феминистичкото лоби секоја година станува се појако.
Ако го немаш гледано филмот обавезно гледај го, ако не мотни до 3:40 ..the man is a genius, he can disproof gravity .
Така и со ова, ако се разбираме.
Статистиките се валидни како анкетите за која политичка партија е фаворизирана од народотА во што да верувам? Во вашиот муабет?
Штета што нема да бидам жива после 100 години да ги видам листите, може некое девојче ќе ги прочита овие постови и ќе ме цитира со докази
Времето се менува, статистиките се менуваат, она за кое зборував, сега сме во фаза на грчевито одбивање и негирање, ќе помине и тоа.