- Член од
- 24 октомври 2011
- Мислења
- 222
- Поени од реакции
- 224
Некаде пренос од Работнички - Вардар ?
на помошното игралиштеНекаде пренос од Работнички - Вардар ?
3-1 Хименез0-1 Крсте Велковски...
и коментар на фб: Води Вардар?
1-1 Стојаковиќ
2-1 Ѓорѓиев
Маневски незнаеш што се изнаутиња .... немој некој да го правдал!Saber Rider чекаме ревју![]()
Ја центрира ногата за групната фаза во ЛШМаневски незнаеш што се изнаутиња .... немој некој да го правдал!
Играјте храбро, одиме лудо, сакаме европско чудо!!!Ги напупивме
Многу млад тим имаа овие не, просек на тимот 22-3 години...
Голман Манчевски им бил, не сум знаел...
Играа и допингуваните Најдоски и Петровиќ
Натпреварот почна лошо. Некој од одбраната лошо затвори, Велковски натрча, и ја шутна покрај Симов.
Брзо се рехабилитиравме
Георгиев и Стојаковиќ клучни играчи, убедливо најаки, царуваа на теренот
Георгиев неколку пати убаво го измести Глигоров ама нафрлувањата не му беа баш најдобри. Дојсде и израмнувањето, нафрлување во шеснаесетникот Маневски погоди пречка, на осдбиената топка налета Стојаковиќ и израмни на 1-1.
Иако Димче го критикува Маневски сепак според мене имаше солидно деби
Иако вистина е дека утна неколку добри шанси
Прво сдобар удар имаше Стојаковиќ но покрај голот.
Маневски имаше 3 100% шанси но не реализираше.
Едната пречката кога падна голот, втората убаво шутираше со петица на нафрлање од десно, но топката мина кон голот, и третиот пат апла се посрамоти, излезе еден на еден со Манчевски, ама овој му го одби ударот во корнер.
Конечно Георгиев унаво им ја здрви од дсалеку за 2-1.
Во вториот дел игравме само ние. Георгиев отиде како напаѓач, Маневски излезе, влегоа Петров, и Хорхе
Хорхе изигра солидно, му даде на Георгиев есдна одлична топка но овој биеше крај голот, а потоа во обратна ситуација Георгиев лесно мина во противничкиот пшеснаесетник ја дсодаде до Хорхе Хименез на кој не му беше тешко да погоди. Имаше и есдна одлична топка од Мичка до Георгиев кој одлично се откри но го промаши голот...
Се насе Георгиев, Стојаковиќ и Мичка чиста десетка. Мичка одлично се позиционира дава одслични топки ама слаба страна му е брзината
Во осдбрана малце бевме енсигурни. Во првиот дел како DM играше Темелков
Не се снајде баш многу на таа позиција...
Оса кога влезе многу посигурно делувавме. Шанса добија сите играчи, цел тим се смени во вториот дел...
Цело време сите само по Ранѓеловиќ викаа, Пеџа Пеџа Пеџа пустиот глава неможеше да дигне
Алеченву истотака одлично изигра на лев бек...
Сепак мислам дека треба многу повеќе да се работи во одбраната...
Само Костовски не го видов
Да не има некоја повреда?
Ќе видиме кој ќе стартува во Белорусија. Маневски лесно влага во шанси, ама реализација слабо. Сепак ќе го биде според мене...
Бев зачуден од бројот на публиката. Фул беше, според мене околу 700 души во првиот делПосле се расипа времето па се раозтидоа некои...
Само Комити невме едно 400 луѓе... Се навиваше и од позади голот, и одс самата аут линија и од скалите на Градски
Одлична атмосфера во првото полувреме и одлична баклијада
Имаше и една парола, само не ми текнува како бешеЕпа момци на вас е редот сега!
Ве испративме достојно, сега вратете се со добар резултат!
Истотака кога дадовме гол за 1-1 сите влегоа во теренАли Мичка замоли да не се прават глупости и мечот продолжи мирно
![]()
Али сепак не можеш да го негираш фактот дека сум подобар напаѓач од Маневски?Ги напупивме
Многу млад тим имаа овие не, просек на тимот 22-3 години...
Голман Манчевски им бил, не сум знаел...
Играа и допингуваните Најдоски и Петровиќ
Натпреварот почна лошо. Некој од одбраната лошо затвори, Велковски натрча, и ја шутна покрај Симов.
Брзо се рехабилитиравме
Георгиев и Стојаковиќ клучни играчи, убедливо најаки, царуваа на теренот
Георгиев неколку пати убаво го измести Глигоров ама нафрлувањата не му беа баш најдобри. Дојсде и израмнувањето, нафрлување во шеснаесетникот Маневски погоди пречка, на осдбиената топка налета Стојаковиќ и израмни на 1-1.
Иако Димче го критикува Маневски сепак според мене имаше солидно деби
Иако вистина е дека утна неколку добри шанси
Прво сдобар удар имаше Стојаковиќ но покрај голот.
Маневски имаше 3 100% шанси но не реализираше.
Едната пречката кога падна голот, втората убаво шутираше со петица на нафрлање од десно, но топката мина кон голот, и третиот пат апла се посрамоти, излезе еден на еден со Манчевски, ама овој му го одби ударот во корнер.
Конечно Георгиев унаво им ја здрви од дсалеку за 2-1.
Во вториот дел игравме само ние. Георгиев отиде како напаѓач, Маневски излезе, влегоа Петров, и Хорхе
Хорхе изигра солидно, му даде на Георгиев есдна одлична топка но овој биеше крај голот, а потоа во обратна ситуација Георгиев лесно мина во противничкиот пшеснаесетник ја дсодаде до Хорхе Хименез на кој не му беше тешко да погоди. Имаше и есдна одлична топка од Мичка до Георгиев кој одлично се откри но го промаши голот...
Се насе Георгиев, Стојаковиќ и Мичка чиста десетка. Мичка одлично се позиционира дава одслични топки ама слаба страна му е брзината
Во осдбрана малце бевме енсигурни. Во првиот дел како DM играше Темелков
Не се снајде баш многу на таа позиција...
Оса кога влезе многу посигурно делувавме. Шанса добија сите играчи, цел тим се смени во вториот дел...
Цело време сите само по Ранѓеловиќ викаа, Пеџа Пеџа Пеџа пустиот глава неможеше да дигне
Алеченву истотака одлично изигра на лев бек...
Сепак мислам дека треба многу повеќе да се работи во одбраната...
Само Костовски не го видов
Да не има некоја повреда?
Ќе видиме кој ќе стартува во Белорусија. Маневски лесно влага во шанси, ама реализација слабо. Сепак ќе го биде според мене...
Бев зачуден од бројот на публиката. Фул беше, според мене околу 700 души во првиот делПосле се расипа времето па се раозтидоа некои...
Само Комити невме едно 400 луѓе... Се навиваше и од позади голот, и одс самата аут линија и од скалите на Градски
Одлична атмосфера во првото полувреме и одлична баклијада
Имаше и една парола, само не ми текнува како бешеЕпа момци на вас е редот сега!
Ве испративме достојно, сега вратете се со добар резултат!
Истотака кога дадовме гол за 1-1 сите влегоа во теренАли Мичка замоли да не се прават глупости и мечот продолжи мирно
![]()