Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Манџуќич може и како полишпиц и како крило....зависно каква потреба има екипата...во секој случај се отвараат многу можности а дечкото е топ...Плус е одличен и како асистент,има 12 асистенции прошлата сезонаво Волфсбург,а и за ротација со Гомез ќе биде топ.Фала курцу немора против Дортмунд и Гладбах да го играме тракторот,знае и самиот Хејнкес што беше проблемот!

Фали уште последниот дел.....Сахин,Мартинез или некој трет,али ни треба за комплетирање последниот елемент од средината е тоа е тоа!

Член од
24 јуни 2009
Мислења
172
Поени од реакции
52
NITU JAVI MARTINEZ , NITU SAHIN , SPORED MENE NAJDOBRA,NAJKORISNA I NAJEFTINA OPCIJA E VRAKANJETO NA ALOU DIARRA OD OLIMPIK MARSEJ, ZAEDNO SO SHVAJNI VO TANDEM BI BILE SOVRSHENI, A I NA EVROPSKOTO ALOU DIARRA ZA FRANCIJA BESE ZAEDNO SO RIBERI NAJSVETLA TOCKA KAJ FRANCUZITE, POZDRAV DO SITE BAVARCI

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.416
Поени од реакции
26.414
абе какво 4-4-2 златни играчи у средина имаме ние ќе форсираме статика напред со 2ца спори. Тоа може само кога ќе губиме при крај таму.
Па и јас го реков тоа, доколку губиме или доколку се мачиме со тим што игра бункер при резултат 0:0 може да се трансформираме во 4-4-2.
--- надополнето: 12 јули 2012 во 15:09 ---
Шак има преголема самодоверба, повторно на тренинг правел ненормални работи :D

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Martinez: "Sehe mich nicht für Barca spielen"

До сега требаше више потпишан да е.....Ги одјеба барса денес,незнам што чекаат куртоните...Или бар Сахин кој исто ќе си оди изгледа...

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.416
Поени од реакции
26.414
Martinez: "Sehe mich nicht für Barca spielen"

До сега требаше више потпишан да е.....Ги одјеба барса денес,незнам што чекаат куртоните...Или бар Сахин кој исто ќе си оди изгледа...
„Се чувствувам многу добро во Билбао и во Билбао се гледам до крајот на договорот до 2016, навистина„ вели Мартинез така да ништо со Шпанецот.
--- надополнето: 12 јули 2012 во 18:00 ---
Ова го изјавува веќе по 10-ти пат :cautious:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
„Се чувствувам многу добро во Билбао и во Билбао се гледам до крајот на договорот до 2016, навистина„ вели Мартинез така да ништо со Шпанецот.
Абе остај тие приказни,сите така викаат па знаеме после што се случува....

На правата понуда никој неможе да одолее,и секој фудбалер сака пари и успех...Со Билбао знае дека тоа никад нема да го има,такада врска нема тоа...Поише ќе беше проблем да речеше дека сака за Барса да игра...

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.416
Поени од реакции
26.414
Абе остај тие приказни,сите така викаат па знаеме после што се случува....

На правата понуда никој неможе да одолее,и секој фудбалер сака пари и успех...Со Билбао знае дека тоа никад нема да го има,такада врска нема тоа...Поише ќе беше проблем да речеше дека сака за Барса да игра...
Во право си (y)
--- надополнето: 12 јули 2012 во 18:03 ---
Инаку утре веќе се приклучува Манџукич на тренинзите, а недела за Италија на тренингкампот ќе патуваат и Рибери, Робен и Тимошчук :)

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Во право си (y)
--- надополнето: 12 јули 2012 во 18:03 ---
Инаку утре веќе се приклучува Манџукич на тренинзите, а недела за Италија на тренингкампот ќе патуваат и Рибери, Робен и Тимошчук :)
До сега од тоа што можев да видам мислам дека Шаќири е полн погодок,дека може и стартна позиција да добие во тимот пошто најпогодна му била позицијата позади напаѓачот....

Данте дур не го видам у утакмица како игра неможам да зборам пошто се работи за дефанзивец ама ми делува на добар карактер и мислам дека не е пичица....

Манџо е џомба,такада за него е јасно....дечкото е есктра!

Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197
Shaqiri nee cuda da igra 1postava deckoto igra na sekoa pozicia vo napad iako negova poziciae desno krilo levak e ama mnogu dobro znae da igra i so desna sto e retko levak da igra i so desna

E sega ovja Martinez se pokazue ka patrot no taka ako nudis 25mil frlimu uste edno 5,10mil ke vidis kako ke se smeni,sega neznam po koj pat izjavuva deka saka da ostane no se e do parata ako ne se uspee da se zeme sigurno ke se odi po Shahin iako KAISER izjavill deka mu se svigal Khedira i bi bil sovrsen tandem so Shfajni neznam ama cim go spomna nee cudo da se trgne i po Khedira

Neznam dali pamtite no edno vreme se spomnuvase imeto i na Ever Banega mene licno mogu mi pravi kejv bese edno vreme povreden ama igracistee ke bide interesno ubeden sum deka eden ke zemaa ama koj ke vidime nekako mi se cini deka so Martinez ke probaa do kaj 30mil ako ne togaj od ovja 3ca Shahin,Khedira ili pa Banega

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.652
Поени од реакции
22.395
Хм со Мартинез се понереално ми станува а Реал Шахин сака замо на позајмица да го даде. Дане направат на крај некој безвезе трансфер...

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Хм со Мартинез се понереално ми станува а Реал Шахин сака замо на позајмица да го даде. Дане направат на крај некој безвезе трансфер...
Или ќе напраат некој план б трансфер или па нема да земат никој и ќе речат топ ни е составот

Член од
24 јуни 2009
Мислења
172
Поени од реакции
52
DA SE POMIRIME VEKE EDNAS SO FAKTOT DEKA EVENTUALNIOT TRANSFER NA JAVI MARTINEZ PROPADNA PORADI GOLEMITE POBARUVANJA OD STRANA NA UPRAVATA NA ATALETIC BILBAO, ODNOSNO OGROMNATA OTKUPNA KLAUZULA OD 40 MILIONI EVRA , ZATOA DA GLEDAME NAPRED I DA SE NADEVAME NA NEKOJA "B" TRANSFER OPCIJA A TOA BI BILE: NURI SAHIN, ALOU DIARA, ILI LARS BENDER, JAS VELAM SEPAK DA POCEKAME ZATOA STO NE VERUVAM DEKA MATIJAS SAMER KAKO NOV SPORTSKI DIREKTOR(MENADZER) NE BI DONEL BAREM EDEN IGRAC, BI BILO NAVISTINA GLUPO VO NEGOVIOT PRV TRANSFER PREODEN ROK KAKO NOV SPORTSKI DIREKTOR DA BIDE APSOLUTNO NEAKTIVEN I ANONIMEN NA TRANSFER PAZAROT OVA LETO, POZZ DO SITE BAVARCI

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Незнам ја мислам дека може да го земеме....ама нема да биде за брзо....незнам ми делува дека стрпливо ќе чекаат,дека има сигнали од билбао...

па и ова денес со изјавата на мартинез дека не сака да иде во барса....

Ќе направат некоја комбинација 30 милиони со бонуси во зависност од перформансите кои ќе ги прикаже мартинез во тоа сум убеден.

Баш имаше пред некое време дека Баерн се спремни да платат,дека мартинез ја прифатил платата итн итн....Билбао ќе го даде по мене,сега им е моментот,сооглед дека имаше топ сезона Мартинез,има интерес и си играат класичен покер што е нормално.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Boss Rummenigge erklärt: „Das Transferfenster ist noch bis 31. August geöffnet. Wenn Jupp Heynckes und Matthias Sammer meinen, dass noch Bedarf besteht, werden wir uns damit auseinandersetzen. Man muss abwarten, ob sich noch interessante Dinge ergeben.“

Трансфер пазарот е отворен до 31 Август.Ако Самер и Хајнкес сметаат дека има потреба да се донесе играч тогаш ќе го направиме тоа.Треба да се почека за да се види дали ќе има уште интересни работи...

Вика дека цената од 40 милиони за Мартинез е неадекватна,и дека треба да почекаме да видиме дали Мартинез ќе се приклучи на тимот....

http://www.bild.de/sport/fussball/karl-heinz-rummenigge/macht-druck-muessen-meister-werden-25138418.bild.html

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.416
Поени од реакции
26.414
:cool:

--- надополнето: 13 јули 2012 во 14:56 ---
На 20 јули е закажан тест натпревар со Наполи

Kajgana Shop