Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А со овоа шо правиме?![]()
А со овоа шо правиме?![]()
сооглед дека например Реал ако го купи Модриќ почнува домино ефектот...Се ослободува можност на пример да си оди Сахин итн итн...
И дефинитивно се чека реакција на Билбао околу Мартинез...
Ако не успееме со Мартинез, сигурно втора опција на нашите е Сахин, а доколку се реализира трансферот на Модрич во Реал во следните денови бидете сигурни дека темата Мартинез кај нашите ќе се избриша. Ке контактираат одма со Реал. И Замер го знае добро Сахин така да мислам дека тој највеќе е/ќе биде запален за него
Ако го земат Сахин како последен трансфер,ја сум презадоволен.....Данте ми е сумњив трансфер,ама не го знам,такада неможам многу да коментирам...ваљда добро ќе се покаже...
Манџо и Шаќири се топ!Шаќири ќе си гази малиот,Робен може на клупа да го седне...
Не ми е јасно зашто Баерн инвестираат во нападот на ист профил на фудбалери, ако не се лажам и Пизаро е тука, што значи, Пизаро, Гомез и Манџукич ќе атакуваат за една позиција во нападот, во модерниот фудбал денес ретко кој користи двајца класични напаѓачи па сметам дека ќе е апла деструктивно ако се игра со двајца од нив напред, односно Гомез и хрватов, ова му доаѓа ко на Ноер да му го донесат Цезар од Интер.
Кај Баерн најосетливи се стоперските позиции и едната бековска, Боатенг реално сметам дека повеќе е за стопер отколку страничен бек, Бадштубер е ротационен играч и бајаги е исфорсиран, според мене не го поседува потребниот квалитет за да има статус на недопирлив играч во првите 11 на Баерн, у оној тим на Матеус и Ефенберг на времето Бади ќе беше резерва.
На Швајни во средина му треба играч ко Сахин и тоа е тоа, нападот не треба драстично да се менува по носењето на Шаќири, освен ако не се шитне Робен, така да Манџукич е исфорсиран трансфер и според мене крајно непотребен, паметно направија со Пизаро, играч за клупа кој може многу да даде за првиот тим и е класичен џокер, злато вредат ваквите играчи, ама хрватов ? Одличен играч е ама реков, никаква потреба немаа од ваков профил на фудбалер а искешираа бајаги, пари кои моментално Реал со две раце ќе ги земе за Сахин, и помалце од сумата која беше дадена за хратот.
Jas sum zadovolen od napadot, mandzukic e super igrac, mnogu trca i e potalentirana verzija na olic, dodeka podobar igrac za dzoker od pizaro nema... no neka ne se zaebavaat treba da se vlozuva vo sredinata vo povekje razlicni igraci. svajni, gustavo, kroos, tymo, emre can i nuri sahin i tip top sme.