Неи Пори

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Кој дел ќе одите? :D
Појма немам, веројатно таму ќе се најде место, јесда треба да се јавам по виливе од минати години што сме собрале броеви. Ризично е да се иде на тепка во шпиц сезона. :)

kelaviot

Prime Сasual Dating - Genuine Damsels
Член од
10 мај 2010
Мислења
545
Поени од реакции
328
aj ednoo golemo fala na velicensvenata,jas sum veke vo nea pori,super e ,apartmanite okolu 25-30 evra ,jas sum na koso od alfa market ,se e ok ,komarci nema ,plazata super i toa ,denes bev nakaj dlabokoto me pecna edna meduza ali nisto srasno :) :) :),za mesta ima se naogaat taka da bujrum

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
aj ednoo golemo fala na velicensvenata,jas sum veke vo nea pori,super e ,apartmanite okolu 25-30 evra ,jas sum na koso od alfa market ,se e ok ,komarci nema ,plazata super i toa ,denes bev nakaj dlabokoto me pecna edna meduza ali nisto srasno :) :) :),za mesta ima se naogaat taka da bujrum
За колку луѓе е апартманот? И ако случајно шеташе накај Марабу дали има слободни двособни апартмани и нивна цена? :pipi:

kelaviot

Член од
10 мај 2010
Мислења
545
Поени од реакции
328
pa jas ,soprugata i maliot,ima kujna i kupatilo,kolegata e na samata plaza sproti alfa market edna zuta kuka ,ima dve spalni so pomosni krevetcinja,kujna,i kupatilo golemo,plaka 50 evra dva para se so cetiri deca ,tarasa ima 20 kvadrati,tolku se cenite od 25 do 30 za edna familija,bev vo eden mi ponudija 45 evra so dorucek ,imaat bazen super e se arno ama nemaat kujna,a kolata ja napuniv od doma :) :),aj da vidam do vecer da setnam pa da pisam utre so kako ali mislam deka se tie cenite ,inaku ima nike za 25 evra ,prodavaat ,na ulivaca ne se losi ,se iscenkav sinoka za cetiri para po 15 ,aj koga ke dojdam do 10 ke vi pisam :) :) :)

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
pa jas ,soprugata i maliot,ima kujna i kupatilo,kolegata e na samata plaza sproti alfa market edna zuta kuka ,ima dve spalni so pomosni krevetcinja,kujna,i kupatilo golemo,plaka 50 evra dva para se so cetiri deca ,tarasa ima 20 kvadrati,tolku se cenite od 25 do 30 za edna familija,bev vo eden mi ponudija 45 evra so dorucek ,imaat bazen super e se arno ama nemaat kujna,a kolata ja napuniv od doma :) :),aj da vidam do vecer da setnam pa da pisam utre so kako ali mislam deka se tie cenite ,inaku ima nike za 25 evra ,prodavaat ,na ulivaca ne se losi ,se iscenkav sinoka za cetiri para po 15 ,aj koga ke dojdam do 10 ke vi pisam :) :) :)
Со МАЈ ФРЕНД само ценкај се, никако не им купувај ништо без ценкање :pos:
п.с. Од кај крадеш интернет? :D

kelaviot

Член од
10 мај 2010
Мислења
545
Поени од реакции
328
ti mi kaza vo isla sum momentalno,ne mozev da se snajdam,se ti ja kopirav porakata :) :),idam podole bez pari da mi bide kaj afrodita ,morav edna neskafe frape da pijam ,mi duzic 2 evra :) :) :)
\

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
ti mi kaza vo isla sum momentalno,ne mozev da se snajdam,se ti ja kopirav porakata :) :),idam podole bez pari da mi bide kaj afrodita ,morav edna neskafe frape da pijam ,mi duzic 2 evra :) :) :)
\
Лани кај црквата мислам фаќаше,на клупите навечер ти е многу добро,нормално ако ти е блиску ко мене лани.Карши црквата бев.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
\
Тргни надесно накај хотелите во гратчето, обично они имаат бесплатно Wi-fi. :)

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Тргни надесно накај хотелите во гратчето, обично они имаат бесплатно Wi-fi. :)
Немаат :(
Само хотел Афродита кај венус кафе има бесплатно WI-FI

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
Какво пиво имаат по маркетите и која цена се движи? Лименки, стаклени, whatever.

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Какво пиво имаат по маркетите и која цена се движи? Лименки, стаклени, whatever.
Амстел пола литар флаша е 0,75 евра, амстел 4 лименки 1/2 литар ти се 5,80.
Имаат нивно убаво пиво Fix пакет 4 лименки 1/2 литар 4,80.
Другите се по 0,80 евра лименка.
На плажа пиво е 3-4 евра 0,33 л, а во таверна 1/2 л ти е 3-3,5 евра.

Член од
16 септември 2007
Мислења
1.486
Поени од реакции
338
Dobro kako se dvizat cenite na osnovnite produkti leb sirenje mleko za malo dete ,kokoski citav gi sluzat vo celofan ,ma me interesira kolku ce me fati hrana za 10 dena ako moze nekoi ceni da znam orjentaciono kolku pari da ponesam ako odime ovde
Od agencijata ni nudat nekoja vila za 250 eura plusza 10 dena pat 35 eura za dvajca 320 eura... za klima da platis 10 dena *5eura =50 eura do sega 370 eura .....a mislime se na se da ni iskoci 500 eura ne veruvam deka mozeme da projdeme so 130 eura 10 dena

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Која агенција од Струмица организира превоз за во сабота? Цена:?

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Која агенција од Струмица организира превоз за во сабота? Цена:?
Јас знам дека балкан турист возат викенд за Неи пори за 750 денари, ама кој ден и дали се од Струмица не знам.

Kajgana Shop

На врв Bottom