- Член од
- 2 април 2006
- Мислења
- 14.363
- Поени од реакции
- 3.069
Појма немам, веројатно таму ќе се најде место, јесда треба да се јавам по виливе од минати години што сме собрале броеви. Ризично е да се иде на тепка во шпиц сезона.Кој дел ќе одите?
Појма немам, веројатно таму ќе се најде место, јесда треба да се јавам по виливе од минати години што сме собрале броеви. Ризично е да се иде на тепка во шпиц сезона.Кој дел ќе одите?
За колку луѓе е апартманот? И ако случајно шеташе накај Марабу дали има слободни двособни апартмани и нивна цена?aj ednoo golemo fala na velicensvenata,jas sum veke vo nea pori,super e ,apartmanite okolu 25-30 evra ,jas sum na koso od alfa market ,se e ok ,komarci nema ,plazata super i toa ,denes bev nakaj dlabokoto me pecna edna meduza ali nisto srasno ,za mesta ima se naogaat taka da bujrum
Со МАЈ ФРЕНД само ценкај се, никако не им купувај ништо без ценкањеpa jas ,soprugata i maliot,ima kujna i kupatilo,kolegata e na samata plaza sproti alfa market edna zuta kuka ,ima dve spalni so pomosni krevetcinja,kujna,i kupatilo golemo,plaka 50 evra dva para se so cetiri deca ,tarasa ima 20 kvadrati,tolku se cenite od 25 do 30 za edna familija,bev vo eden mi ponudija 45 evra so dorucek ,imaat bazen super e se arno ama nemaat kujna,a kolata ja napuniv od doma ,aj da vidam do vecer da setnam pa da pisam utre so kako ali mislam deka se tie cenite ,inaku ima nike za 25 evra ,prodavaat ,na ulivaca ne se losi ,se iscenkav sinoka za cetiri para po 15 ,aj koga ke dojdam do 10 ke vi pisam
Лани кај црквата мислам фаќаше,на клупите навечер ти е многу добро,нормално ако ти е блиску ко мене лани.Карши црквата бев.ti mi kaza vo isla sum momentalno,ne mozev da se snajdam,se ti ja kopirav porakata ,idam podole bez pari da mi bide kaj afrodita ,morav edna neskafe frape da pijam ,mi duzic 2 evra
\
Тргни надесно накај хотелите во гратчето, обично они имаат бесплатно Wi-fi.ti mi kaza vo isla sum momentalno,ne mozev da se snajdam,se ti ja kopirav porakata ,idam podole bez pari da mi bide kaj afrodita ,morav edna neskafe frape da pijam ,mi duzic 2 evra
\
НемаатТргни надесно накај хотелите во гратчето, обично они имаат бесплатно Wi-fi.
Амстел пола литар флаша е 0,75 евра, амстел 4 лименки 1/2 литар ти се 5,80.Какво пиво имаат по маркетите и која цена се движи? Лименки, стаклени, whatever.
Јас знам дека балкан турист возат викенд за Неи пори за 750 денари, ама кој ден и дали се од Струмица не знам.Која агенција од Струмица организира превоз за во сабота? Цена:?