Torte Mobile
Модератор
- Член од
- 29 ноември 2007
- Мислења
- 7.099
- Поени од реакции
- 1.885
До која цена бараш? имам 3 јас па зависи до која цена да ти понудам нештоkupuvam vespa do 50 ako nekoj ima pisete
До која цена бараш? имам 3 јас па зависи до која цена да ти понудам нештоkupuvam vespa do 50 ako nekoj ima pisete
Најлесно, ако течи бензин од некаде + да дојди во контакт со искрата на свеќичка.Ghost Rider 3 се снима во МК
шала на страна oд што може да се запали вака мотор? инсталација или?
сликано кај скопјанка
дечкото стоел на страна и си глеал како му гори до пепел моторот а од возачите никој со мал прст не мрднал да го изгаси
do 500 evra i po moznost da e 50 kubici i so pogolemo skele a ne da e skuterce maloДо која цена бараш? имам 3 јас па зависи до која цена да ти понудам нешто
Епа незнам доколку се решам да го продадам мојов Keeway F-Act Racing бел со црвено со околу 5000км прв газда се стандард без кастом делови чепкан праен па ќе ти пишамdo 500 evra i po moznost da e 50 kubici i so pogolemo skele a ne da e skuterce malo
Која цена и дали е 50фче?Дечки, искуство со YiYing скутерчињата? За одржување како се, комплетен ремонт што цена е и слично ако може некој да ме посоветува. Имам во план да земам едно на старо од 2007 година со 12 000 км поминати. Поздрав!
Да, 50 кубика е, 270 евра, ама до кај 250 ке спуштиКоја цена и дали е 50фче?
Убаво си праша за ремонт, рачунај дека е издишано веќе, а и другите делови му се дотраениДа, 50 кубика е, 270 евра, ама до кај 250 ке спушти
Не.Да прашам дали може на 16 години да се полага за скутер 150 кубици?
Било кое масло за скутери/мотори ќе ти брка работа. Јас на веспата му турав ELF, околу 500 денари литар, и тераше 1500 км. Мое мислење ти е да си го смениш маслото и да го проверваш, можно е да троши. Во мојата чајна шит веспа береше 750 грама, тука некаде треба да бери и твоето.Ако можи некој да ми кажи какво масло да му ставам на Lingken 125-7.Бидејќи го купив половен газдата заборавив да го прашам што масло ставал освен уште колку километри можам да го возам моторчето со тоа масло.Доколку можи да ми кажете колку изнесува цената за маслото, на колку километри да го менувам и успат да прашам и колку пари е шпил за штеловање вентили.
Благодарам.
на моторчево ќе му треба добар ремонт, а и каросериски сигурно 100% е бајѓи оштетено (изгребано, мавано, удирано)... за убаво да го средиш целосно ќе ти требаат 400 и нешто евра... Поарно земи си од тие баотијаните 50ки се 450 евра...Или пак некое со најмногу 6/7000км поминато..Дечки, искуство со YiYing скутерчињата? За одржување како се, комплетен ремонт што цена е и слично ако може некој да ме посоветува. Имам во план да земам едно на старо од 2007 година со 12 000 км поминати. Поздрав!
Ninja 250r е најдобра во класата. Ама како и да е не вредат тие пари за 250цц според мене. И цбр-кава и нинџата се многу скапи како за 250цц, па ја би одел на Hyousung 250R. Корејски мотор кој е одамна оттргнат од нашиве стереотипи за кинески мотори. Слични перформанси како цбр-ката и нинџата, одличен квалитет, подостапна цена. Кога би возел 250цц јас би одел на овај мотор.