Јас си го кажав само моето лично мислење за грото од Македонките(помладата генерација), а за исклучоците секоја чест .......... тоа си е право на мое лично мислење и никој нема да ми го промени тоа мислење !
Инаку живеам во СК ....... работам(значи не им барам пари на мама и тато) ............ имам куќа и имам автомобил ........ инаку немам бавчи и не барам девојка да ми копа бавчи аллооооо кој ти сади бавчи во сред град бре луѓе на асфалт и бетон ...... дај не го тупете, како прво денеска во селата скоро и да нема повеќе бавчи, стока такви работи, а камо ли па во град, во град ако живееш во куќа можеш единствено да садиш цвеќиња и да имаш паркче околу куќа, за бавчи такви работи мало морген ............. и жената служи пред се за друштво и секс, останатите работи се секундарни .......... домашните обврски(не зборам за бавчи, во град бавчи

) туку за чистење, перење, правење јадење, варење кафе, купување од продавница/пазар, плаќање сметки, фрлање ѓубре и.т.н. си се поделуваат 50/50(пола-пола) ........ нема машка и женска работа, тие работи можат подеднакво да ги работат и мажот и жената ........ што се однесува до децата, тоа самите партнери си одлучуваат кога и колку деца ќе имаат, во зависност од личните желби, но и реални услови, а во град да чуваш повеќе од 1-2 деца е невозможно ........ машките сакаат само една работа, а тоа е да имаат нормална женска особа покрај себе(без разлика на нејзиното потекло), која навистина ќе ги сака и почитува, не како мажи, туку како луѓе пред се ........... нитуеден маж ви гарантирам несака женска особа покрај себе која ќе го влече за нос и ќе го третира како го*но !