Жена од Пустец - Албанија

Дали би земале/купиле жена од пустец?

• Да, зошто да не ако е убава

Гласови: 154 54,0%
  • Никогаш тоа е многу примитивно и понижувачки

Гласови: 131 46,0%

• Вкупно гласачи
    285

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Хаха значи типот го направил токму тоа се снашол и си нашол жена од пустец кое вие почнавте да го правите како да е неморална работа па кога почна да се збори за неморал и се отворија картите ја вртите на снаоѓање.

Тие во парк се снаоѓаа се ебеа со Шкотланѓаните за пијачка во клуб супер за нив нека прават што сакаат гајле ми е.Типот си нашол невеста платил за нејзе пак истото гајле ми е.Не знам само според која скала судите дека да се ебеш за пари е нормално али да платиш за ебење е неморално.
--- надополнето: 10 јули 2012 во 15:04 ---

Никој не го жали туку некој него го прават како да е животно зошто отишол и платил за жена.А од друга страна ги бранат курвичињата кај нас кои ги шират нозете за пустата надеж дека типот ќе им среди никогаш во животот да не работат.
Извини, али муабетот започнува вака : Си купил жена од Албанија оти македонкиве се дрољи, трчаат по пари и несакаат да живеат во село. Значи вашата карактеристика да се пикаат машки зборови во уста е стварно незнам што збор да употребам. И уште еден клизачи, овие што ги продаваат во Албанија се морални, а овие овде не се.
И второ овој не плаќа за ебење, туку купува живо битие за себе. Ако е јак мангуп и сака избор што не отиде без пари да си фати некоја? Зошто без пари не си земат Албанки нашиве локал фраери?

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
Извини, али муабетот започнува вака : Си купил жена од Албанија оти македонкиве се дрољи, трчаат по пари и несакаат да живеат во село. Значи вашата карактеристика да се пикаат машки зборови во уста е стварно незнам што збор да употребам. И уште еден клизачи, овие што ги продаваат во Албанија се морални, а овие овде не се.
И второ овој не плаќа за ебење, туку купува живо битие за себе. Ако е јак мангуп и сака избор што не отиде без пари да си фати некоја? Зошто без пари не си земат Албанки нашиве локал фраери?
Јас имам предлог, да секоја Македонка откако ќе стане полнолетна да оди 12 месеци на обука во Пустец.

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Јас имам предлог, да секоја Македонка откако ќе стане полнолетна да оди 12 месеци на обука во Пустец.
Пустец ќе се прекрсти во Расцвет потоа. :D

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Обука за купопродажен договор за стока. Добра идеја. И таму да отидеме пак ќе кенкате по цел ден, македонкиве курви, недомаќинки, бештии, дрољи, сите ги сакаат нас не не сакаат, вакви, такви онакви. Која немоќ е тоа човече :)

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
Обука за купопродажен договор за стока. Добра идеја. И таму да отидеме пак ќе кенкате по цел ден, македонкиве курви, недомаќинки, бештии, дрољи, сите ги сакаат нас не не сакаат, вакви, такви онакви. Која немоќ е тоа човече :)
Откај овој заклучок:eek:

Или ја не сум у тек :confused:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Откај овој заклучок:eek:

Или ја не сум у тек :confused:
Не си. Отвори во секоја тема има стотици постови, жениве овде само по пари трчаат, се ебат со кој стигнат, недомаќинки трчаат по кариера, несакаат семејства, дрн дрн јариња. А они светци, да ги поплукам за се ги бива, дури стасаа до дереџе и жена да си купат, тоа од што многу ги бива.

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
Не си. Отвори во секоја тема има стотици постови, жениве овде само по пари трчаат, се ебат со кој стигнат, недомаќинки трчаат по кариера, несакаат семејства, дрн дрн јариња. А они светци, да ги поплукам за се ги бива, дури стасаа до дереџе и жена да си купат, тоа од што многу ги бива.

Аха, општо зборуваш.:)

Добро сум отворил чат пат некои теми, ама тоа се поединечни мислења.

Далеку е размисливањето на мнозинството од тој заклучок:)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Аха, општо зборуваш.:)

Добро сум отворил чат пат некои теми, ама тоа се поединечни мислења.

Далеку е размисливањето на мнозинството од тој заклучок:)
Ептен ме мрзи сега да пребарувам, иди во љубов и секс исчитај барем две теми, ќе видиш заклучок..:)

Windfucker

Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Никој што зел жена од Пустец не кенка дека не чинат жените овде, да ти кажам право тие и многу не најдуваат мани.

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.762
Поени од реакции
7.594
Ќе направи некој тема за Маж од Пустец - Албанија?
Ми треба за споредба на феноменот и размислувањата.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Никој што зел жена од Пустец не кенка дека не чинат жените овде, да ти кажам право тие и многу не најдуваат мани.
Одлично, значи кенка кој? Бинго :icon_mrgr:

Член од
21 март 2012
Мислења
3.277
Поени од реакции
3.055
Тоа е целата дискусија они не наоѓаат никакви мани проблемот е дека нема на што да се наоѓа мани кај што они живеат.Али додека они се животни за тоа што го прават истите особо од спротивниот пол кој што шират нозе со надеж дека ќе живеат удобно се за жалење и врло морални личности.Исто така не смееме да им се мешаме во работата зошто тоа е нивен личен избор али типот е од друга страна животно и за осуда.

Windfucker

Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Јок, ајде и сам го знаеш одговорот, да не го пишувам јас, ќе звучи сурово :icon_mrgr:
Некои шовинисти пак ќе речат дека жените што не можат да си најдат маж ги обвинуваат за сешто мажите на денешницата. Wishful thinking..што би рекле браќата Шкотлаѓани.

Kajgana Shop

На врв Bottom