Na`Vi Bots

• Креатор на темата Креатор на темата Snow :)
  • Време на започнување Време на започнување
Причекај неколку дена, ќе има попусти на Стим, ќе можеш да си ја земеш за 2-4 евра.

Иначе кога ќе ја купиш, одма ти се појавува во акаунтот и можеш да ја инсталираш, не треба да чекаш неколку саати.
Е фала за информацијата друже :)
За ова честам пиво :D
Иначе за колку дена ќе биде тој попуст :vozbud:

Чекај известување на нивната страна, лани имаше попуст за 2 евра мислам беа... ако си паметен ке праиш бизнис купуваш 20-30 после препродаваш стим по цена од 500-600 ден.

Чекај известување на нивната страна, лани имаше попуст за 2 евра мислам беа... ако си паметен ке праиш бизнис купуваш 20-30 после препродаваш стим по цена од 500-600 ден.
Ако биде за 2 евра ќе направам 2 акаунти и еден ќе продадам за дупло поголема цена :vozbud:

Цените на стимовите се подаваат по цена од 600 до 900 ден. од стим. Така да размисли пред да го продаваш. Напоменувам од страната се купува со картица.

Цените на стимовите се подаваат по цена од 600 до 900 ден. од стим. Така да размисли пред да го продаваш. Напоменувам од страната се купува со картица.
Па со картица ќе го купам де..
Не купувам од некое дете.. Директно од страната на Стим.. Сега ти ме набоцка ќе купам 2 едниот ќе го продадам за 600-700 ден. :D

Се очекува на 14ти да почне распродажбата на Стим и ќе трае 10-14 дена. CS најверојатно ќе биде на 50% попуст, а еден од деновите ќе биде и на 75%. Така да ако ти се чека, можеш за 2 евра да ја земеш.

Се очекува на 14ти да почне распродажбата на Стим и ќе трае 10-14 дена. CS најверојатно ќе биде на 50% попуст, а еден од деновите ќе биде и на 75%. Така да ако ти се чека, можеш за 2 евра да ја земеш.
А ќе пишува ли на официјалната страна на Стим кога ќе има 75% попуст.. Јас ќе проверувам секој ден ако пишува..

А ќе пишува ли на официјалната страна на Стим кога ќе има 75% попуст.. Јас ќе проверувам секој ден ако пишува..

Ќе има, ќе видиш голема слика со сите игри што се на попуст тој ден.

Ќе има, ќе видиш голема слика со сите игри што се на попуст тој ден.
Сега за сега само на неколку игри има попуст..
http://store.steampowered.com/search/?specials=1

Ама ова се чека..
tour_deals.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom