Каде може да најдам? (Општи прашања)

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Кај нас кај има вакво нешто? Абе овие ми личат ко брзинометри за на точак, бар тие што јас ги најдов хехе...

Нешто ко саат такво, ама лесно да е... и нормално, да го има кај нас.

Фала уште еднаш
Незнам дали ги има кај нас ама можеш да нарачаш за 20 дена ќе ти стигне. Има што се носат на каиш, саат на рака во џеб и тн.

Член од
6 јули 2012
Мислења
18
Поени од реакции
5
За полагање е ова добро ако може некој предходно да се пробие до него :) Лично нз ако има некој не е лошо да пише :)

Не видов дали ви пишал некој пред мене, ама знам дека ги има кај нас, еден мој другар продаваше, ако сте заинтересирани уште моќам да го прашам да ви кажам околу цената и од кај му се
--- надополнето: 6 јули 2012 во 22:36 ---
До Кузман студентскиот има такво место, во зградата веднаш после семафорите.
http://www.facebook.com/groups/388337571214095/

#LakersMK

iChangeWorlds
Член од
31 јули 2008
Мислења
1.326
Поени од реакции
250
ваква капа? -

Освен чаршија?

Член од
21 октомври 2011
Мислења
1.746
Поени од реакции
2.561
Кај нас кај има вакво нешто? Абе овие ми личат ко брзинометри за на точак, бар тие што јас ги најдов хехе...

Нешто ко саат такво, ама лесно да е... и нормално, да го има кај нас.

Фала уште еднаш
Еве овде има, малку поскапо, ама колку пари толку музика (во случајов мерење)

Член од
17 август 2011
Мислења
10.253
Поени од реакции
18.201
Знае некој кајможе ирски качкет во Скопје да се најде..нешто у стил на сликава.

R1K0

the chosen one
Член од
7 јули 2012
Мислења
116
Поени од реакции
42
Општи прашања м?
Епа вака
Патување со авион-дали може да носам сувомеснати производи и до која количина? Смешно е ама ете ми побараа да им однесам кашкавал и две аргети. Тоа е се ама да не им текне па да ми тупнат некоја казна на аеродром кога ке се симнувам.За Македонија не е проблем некако ке се разберам ама за таму (Цирих иначе).

Сте имале некое искуство со ова?
дозволено е може колку сакаш да однесиш ако сакаш и цела торба аргети наполни ја (само да не бидат мик светиниколе :D се зезам) такоми кога патува секогаш си зема храна ,вода ,парфеми и никогаш не му направиле проблем само незнам во каква торба ги става ама уживај ич немај гајле ако ти речат таму премести ги важно нема да ти праат проблем ..позз

Член од
8 јули 2012
Мислења
12
Поени од реакции
2
Каде има да се купи футрола за Индекс, почна да се оштетува а никаде да најдам футрола упм ....
Некој ??????

Член од
5 декември 2010
Мислења
700
Поени од реакции
157
Може да се најде во скопје Ласер Поинтер зелен? Итно ми е

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Каде има да се купи футрола за Индекс, почна да се оштетува а никаде да најдам футрола упм ....
Некој ??????
Во Cтудентски Збор, по некои книжари... знам кај нас на факс (комплекс Технички факултети) продаваат неколку чичиња пред врата :)

Член од
29 јануари 2010
Мислења
1.619
Поени од реакции
1.551
Некој ??????
Пред МТВ имаш бе пред влез таму шитка еден човек такви работи имаше и за индекс онојпат видов

Член од
18 декември 2008
Мислења
310
Поени од реакции
108
Koja ustanova vodi red za pocinatite lica vo drzavata?
I kaj mozam da doznaam dali nekoj e pocinat samo po ime i prezime, i data na ragjanje??

Член од
19 март 2011
Мислења
1.432
Поени од реакции
2.543
Во некои од наредните викенди кога ќе сум слободна сакам да идам во Св. Јован Бигорски, да се прошетам на еден ден...И сеа сакам да прашам - како е најидеално да се иде до таму...? Со кола -немам натаму идено и не знам дали би се снашла...А со автобус...-Има ли некој автобус што иде во тој крај или евентуално Скопје-Дебар или...:unsure::unsure::unsure: Немам ич поима...Стварно не знам како да идам...(n) Освен да се договориме повеќе луѓе ама друг да вози натаму...
Ама не ми се иде мене со повеќе...

Член од
8 јули 2012
Мислења
12
Поени од реакции
2
Може да се најде во скопје Ласер Поинтер зелен? Итно ми е
на пазар3 продаваат има провери има од 700ден па до 2700 :D еве пример еден од 900 http://www.pazar3.mk/mk/Listing/Detail/Index/944441?searchID=3376173&Idx=17
--- надополнето: 9 јули 2012 во 13:03 ---
ништо од тие што продаваат пред врата хахахах денес е тука утре го нема или денес ги заборавил утре може ќе ги донесе кој ќе ги бара кај се што се .....
Ако некој знае кај сигурно има футроли за Индекс нека пише ви благодарам однапред поззз.

Во некои од наредните викенди кога ќе сум слободна сакам да идам во Св. Јован Бигорски, да се прошетам на еден ден...И сеа сакам да прашам - како е најидеално да се иде до таму...? Со кола -немам натаму идено и не знам дали би се снашла...А со автобус...-Има ли некој автобус што иде во тој крај или евентуално Скопје-Дебар или...:unsure::unsure::unsure: Немам ич поима...Стварно не знам како да идам...(n) Освен да се договориме повеќе луѓе ама друг да вози натаму...
Ама не ми се иде мене со повеќе...
Ако идеш со кола земи си карта,мапа навигација ако имаш доколку незнаеш и немаш идено натака за патот не е толку тежок ако немаш идено барем еднаш колата има каде да ја оставиш одма пред СВ Јован Б.и гајле да немаш.... А знам имаше Мини Бус што иде од Скопје за натака а дали останува,дали се враќа и слично не е сега не ми текнува за кој името на Бусот најубаво види автобуска прашај или по агенцииве

Kajgana Shop

На врв Bottom