Пост на кој сте се изнасмеале

23076814.jpg

Каква нервоза тоа е чудо едно. Да имаше swear filter форумов секој мој пост во второ полувреме ќе беше:

*********** СУДИЈА ******** МАЈКА ******СЕСТРА*****КОМШИЈА*****МАГАРЕ*****ЖЕНСКО****** СУДИЈА****БРАТУЧЕТКА*****

Меѓу сите оние нервозни постови на темана, ќе налеташ на нешто овакво и ќе се пресмееш
СВЕ КАНАДСКО ДА ТИ ЕБАМ !
РОБИН ШЕРБАТСКИ ДА ЈА ЕБАМ !

Абе братче те глеам тебе стиснат гз си за 30 денари,па си мислев да дојдеш кај мене да ти бутнам у гз 2-3 шајки да извадиме едно 10 метра бодликава жица за ограда,многу мачки ми проаѓаат низ двор ке ми завршиш работа.;)

Ако уште некој ден ја почувам брадава можам слободно да ставам фластер на главата и на некоја рандом женска да почнам да и' се дерам: „We have to go baAack, Kate!“
Ова за јавно да го пофалам. Смешен дечко со добар вкус за серии и филмови...no homo

Да.
Како сфати, браво, секоја чест!(y)

И од кога сФати се пишува со Ф. :pos::pos::pos::pos:

Со В нормално.

Во суштина муабетов не е смешен, смешното е што ми се изнасмеа затоа што сФати сум го напишала со Ф...
Легендарно, останав без зборови едноставно...:pos:

Простено му е на нескафe, си има кажано дека сите сме глупи он најпаметен :D

Овој сериозен е? :pos:

Добро бе, што е со воздухот денес? Разбирам дека е топло, ама премногу е ова. Прво излезе дека сФати не е сФати, сега излага дека при прашална реченица прво се става точка, па прашалник...:tapp: Што е следно, реченица се започнува со мала буква? Не знам се пишува заедно? Претседател е преЦедател?

Сериозно, дај не излагајте многу по топлово...:facepalm:

И не верувам дека е тролање... за жал.

И дечкото Stewie Griffin не е 100% во право, кога вика дека не е можно два интерпукциски знаци еден до друг :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom