- Член од
- 13 јануари 2012
- Мислења
- 1.800
- Поени од реакции
- 1.665
Snajder je na prodaju !
Stramaćoni potvrdio da je Snajder na prodaju ako prava ponuda stigne. Posle Evropskog prvenstva i loše sezone Intera malo je verovatno da će do toga i doći.
Andrea Stramaćoni kaže da je Snajder okosnica njegovog tima, ali da ne može da stavi veto na njegovu prodaju.
"Snajder je sa tehničke i taktičke strane najbitniji za naš tim, ali ja ne mogu da kažem da nije na prodaju" - rekao je Stramaćoni.
"To nije u mojoj nadležnosti. Ja bih samo zamolio Predsednika da dobro razmisli pre te prodaje ukoliko do ponude dođe"
Stramaćoni pravi novi Inter. U sklopu podmlađivanja ekipe je odlazak Lusija i Forlana, kao i puštanje niz vodu Žulia Cezara.
"U kontaktu smo sa predsednikom klub. Nijedan igrač neće doći koga nismo tražili. Bitno je da dovedemo igrače koji mogu da unaprede našu igru.
Žulio Cezar? On je jedan od najboljih golmana sveta i njegova vrednost ne dolazi u pitanje. Inter ipak ima pravo da donese odluku koja je u najboljem interesu kluba" - tvrdi Stramaćoni.
"Imamo novu ekipu koja se kreira po mojim zamislima. Moramo biti spremni za manje od 25 dana. Liga Evrope nam je bitna. Želim motivisanu ekipu, ekipu koja želi da radi vredno i da promeni sliku od prošle godine.
Pričaćemo na terenu."
--- надополнето: 7 јули 2012 во 21:00 ---
39 and still perfect