- Член од
- 4 октомври 2008
- Мислења
- 4.014
- Поени од реакции
- 1.247
Не се трчани на велосипед правам кардиоOd kade do kade gi istrca tie 25?
Не се трчани на велосипед правам кардиоOd kade do kade gi istrca tie 25?
bravoНе се трчани на велосипед правам кардио
Само со слика би не убедил во атрактивностаNa plaza vezbanje so lastici i jaze skokanje glavna atrakcija
а ЗОШТО вежбаш на плажа ?!Na plaza vezbanje so lastici i jaze skokanje glavna atrakcija
Bate ne se nerviraj tolku za bes potreba , tie takvite ili nekoi kako od forumive so samo dva meseci vezbaat i solat pamet , tie se prolazni kuliraj malceАко има една ствар што ме пизди, тоа е кога неписмени ми паламудат додека вежбам.
Денес се така фино, ден за грб, и доаѓа момак и ми кажува „Шо праиш? Не ти треба оваа вежба за грб (влечење на шипка кон тело наведнат, ме мрзи да барам слика) боље прави на клупа влечење.“
Друже, мој тренинг, моја работа.
Сето тоа фино, убаво е совет да се чуе од професионалец.
Само што далеку е од професионалец. Или па од правилно развиен момак. Само затоа што не сум дебел, не значи дека немам мускулна маса под дуксерот (ебига со дуксер вежбам да се потам неделава).
Искрено, не ни изгледаше на некој што од прилика има било какви познавања од кинезиологија за подоцна да дојде и да ми каже дека стомачните на клупа не се прават со рацете зад глава .
„Друже, го студирам ова, раце се ставаат зад глава за со поголема тежина да ги оптеретиш стомачните, пробај некогаш ќе видиш разлика. “
И кажа „мх“ и си замина.
Кретен.
Не би требало да се нервирам доека сум у теретана, ама god damn it, какви се луѓе со две доаѓања у теретана се мислат за експерти.
Или бетер, нутриционисти.
Како што чув денес фин бисер „Глуп, не јади ориз боље макарони јади, од оризот се дебелееш“ .
всушност си само 300 калории дефицит зошто храната што ја имаш внесено ти е 550-600 калории.100 грама суво грозје 50 грама пред и после тренинг и 2 дози протеин од сурутка 1 пред и после тренинг согорени калории 900 кцал.Благодарение на heart rate monitor што имам некакви бројки да видам колку калории трошам.Сега идеме 20 мин на јаже
Зошто јадеш ваков оброк освен ако не ти е за ужина? Инаку да е вкусен сигурно еЦел ден овошни салати, поубаво нешто амин
Сецкани банани, вишни и кајсии со кисело млеко + 1 голема лажица шеќер