Фан Клуб: Вардар

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Кој рече дека нема да те препознаеме?:D
Абе си имаш работа со детективи од прва класа :icon_mrgr:
Другар, идам на ЈуТјуб ги учам сите песни, до сеа и онака знам 2-3, маица купувам, пред тоа на фб ќе најдам некој ќе се здружам демек со нив у екипа и то е то. :D Ау чекај, КомитаУлтрас знае како изглеам... Ај може нема да иде он :icon_mrgr:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.096
Поени од реакции
74.904
Другар, идам на ЈуТјуб ги учам сите песни, до сеа и онака знам 2-3, маица купувам, пред тоа на фб ќе најдам некој ќе се здружам демек со нив у екипа и то е то. :D Ау чекај, КомитаУлтрас знае како изглеам... Ај може нема да иде он :icon_mrgr:
Џабе, ќе те намирисам од далеку :icon_lol:

Незапирливи 1903/87

Изгорен за Вардар
Член од
20 јули 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
10.235
Ок ај не доаѓам :D
И боље да не доаѓаш ќе те препознае јас гарантирам :D Има добра способност за препознавање :icon_mrgr: Јас у почеток се плашев од овој Saber мада уште ми е сомнителен :pos::pos::pos:Седи си мирен не знаеш со кого си имаш работа :icon_lol: Знае он за што зборам :pos::pos::pos:

Член од
26 јули 2011
Мислења
39
Поени од реакции
41
Ај малце да ве искарам како што правам секое лето пошто очигледно не ви доаѓа памет (зборам општо не за форумџииве конкретно пошто знам дека доста луѓе ја читаат темава :)).
Секое лето истиот проблем. Паѓаат маици како алва...
Познато е дека ради тоа што ни требаа бајаги финансии на групата се продаваа милион видови на маици, дуксери и шалови. Притиоа не се ни пазеше на кој се продава, а пошто Вардар е во подем скоро пола од децава од Скопјево изнакупија маици. Секој втор гарантирам дека дома има нешто од Комити или од Вардар па макар и да е шал купен од пазар или од таа продавницата кај плоштад или кај и да се наоѓаше...
И доаѓаме до моментот што сите си шетаат со маиците, си искачаат со нив, А УТАКМИЦИ НЕМА.
И тоа не е проблем ако излегуваат во групи, ако излегуваат во маало или во населби каде што Комити се мнозинство, туку се оди на места каде што на тацна им се сервираат реквизити на противничките групи, во конкретниов случај Шверцери...
Немора ни да се мачат акции да прават. Зашто да се мачат, кога можеме ние да им ги дадеме на тацна шетајќи во нивни маала каде што МНОГУ ЈАСНО ДЕКА ЌЕ ТИ ПАДНЕ РЕКВИЗИТОТ :tapp:
Добро бе маме му ебам уште ли не се научивте :tapp:
Одам денес во Гази Баба, еден дечко гледам со маица Комити си шета таму, а се работи за Албанско маало и тоа на секој можен ѕид е испишано Шверцери и слично. Му викам друже нормален ли си кај одиш, ми вика ЗАШТО? :facepalm:
Од Кочани бил дечкото не бил запознаен со ситуацијата :facepalm: Изгледа со секоја маица треба и упатство да даваме КАДЕ НЕТРЕБА ДА ЈА НОСАТ :facepalm:
И уште сам оди, бил до кај женска му што живеела позади Бит пазар :facepalm: И таму си шетал, чиста среќа како не го заприметил некој... Па вика видиме колкав сум што ми можат. Абе маме му ебам они ќе ти се пуштат 20 души нема да знаеш кој попрво те мава, они си мислат еден по еден ќе ти доаѓаат. Или во најчест случај вадење нож и пипиревка играат одма ги даваат реквизитите...
Сто пати им е кажано. Значи ние сме група која има членови буквално од сите населби. Но наша голема болка е што не сме сите концентирани на едно место. Пример во Кисела Вода како општина со сите населби, не има многу. И да шеташ со маица никој нема ништо да ти направи пошто во секое време ќе се погоди некој што ќе ти помогне. А и нормално не се глупи они да нападнат тука кога ќе бисдат сто пати помалку...
Слично и во Ново Лисиче на пример.
Ајде нека им земе некој маица на ФА во Аеродром? нема да може пошто цела населба е запознаена со ситуацијата, сите се концентрирани на исто место.
Ајде нека им земе некој на Шверцери маица во Чаир? Неможе ради истата причина.
Зошто они не шетаат со маици надсвор од Чаир? Дека се паметни, дека знаат што ќе ги снајде.
Тука секој втор сака фраер да се прави да шета со реквизити. Паднале маици во Нерези.
Им рипнале 20 души и овие се чудат:facepalm:

Више кога сте поминувале 2-ца и тоа на помала возраст и кога сте им шетале пред куќи што не сте им заѕвониле и на врата? па во пакетче да им ги подарите?
Цццц неписменост до даска човече...
Колку треба да си глуп да шеташ во нивно маало САМ, или ВО ПОМАЛА ГРУПА и да очекуваш да не ти го земат реквизитот?
Зимото во Рамстор редовна слика секој викенд. Искочиле основци со шалови Вардар. Се лапаат со женските, шаловите фрлени по столовите, по масите, и оп после кај ми е шалот?
Е кај ти е? Рамстор = место каде што 80% искачаат Албанци/Турци/Босанци од Чаир, Бутел, Топанско итн...
Значи во Чаир/Бит пазар/Топанско/Бутел/Гази Баба не шетајте со реквизити Комити особено што шетате сами или во мали групи. Во Рамстор со реквизит НЕ. Во нерези НЕ. Толку ли е тешко да се запамти? Абе 4 години секој ден сум на овој регион, значи во нивни маала САМО ЕДНАШ еден носеше шал Шверцери. Од друга страна сум видел сигурно 15-тина пати некој сам да шета со реквизит од Комити... И тоа они одат во групи, а нашиве сами...
И пак џабе зборам, којзнае колку реквизити ќе ни паднат по мечов од ЛШ :facepalm:

РЕКВИЗИТ СЕ НОСИ НА УТАКМИЦА! АКО ЗНАЕШ ДЕКА ТРЕБА ДА СЕ ВРАЌАШ САМ И ТРЕБА ДА ПОМИНЕШ НИЗ НИВНИ МААЛА ПОДОБРО НЕ НОСИ НИШТО!
МАКСИМУМ ДО МААЛО ИЛИ НА МЕСТО КАДЕ ШТО ЗНАЕШ ДЕКА НЕМА ДА ТЕ НАПАДНАТ ИЛИ БАР НОСИ ГО КОГА СИ ВО ПОГОЛЕМА ГРУПА!
Не ми се веруа брат што дочекавмо да не можемо да се шетамо со клубски реквизити низ нашиве градој т.е низ нашава држава, катастрофа читам и не ми се веруа, а комај после читам се нервирам и се фрустрирам незнам стварно што да кажем.

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
И боље да не доаѓаш ќе те препознае јас гарантирам :D Има добра способност за препознавање :icon_mrgr: Јас у почеток се плашев од овој Saber мада уште ми е сомнителен :pos::pos::pos:Седи си мирен не знаеш со кого си имаш работа :icon_lol: Знае он за што зборам :pos::pos::pos:
Мирен сум сиии :D

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.096
Поени од реакции
74.904
Не ми се веруа брат што дочекавмо да не можемо да се шетамо со клубски реквизити низ нашиве градој т.е низ нашава држава, катастрофа читам и не ми се веруа, а комај после читам се нервирам и се фрустрирам незнам стварно што да кажем.
Тоа е тоа, Скопје е град со многу навивачки групи :)
Исто и Тетово :)
Не е како другиве градови каде што можеш комотно да си шеташ насекаде како единствена навивачка група.
Тука може има населби каде што нормално дека ќе наебеш, кога си малцинство...:D
Е сега разлика е што кај нашиве нема доволна едуцираност па залутуваат на места каде што многу јасно дека ќе ги изгубат реквизитите. А они доаѓаат од неколку места и брзо ги информираат своите членови, а и немаат којзнае колку реквизити ;) И има голема нееднаквост во бројот, носењето на реквизитите на сите можни места, па нормално е и што бројот на паднати реквизити за жал е таков каков што е, мада со оглед на тоа дека секое второ дете искача до школо/град/продавница/маало со реквизит Вардар/Комити и овие бројки на паднати реквизити неможам да ги наречам поразителни :D

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.562
Поени од реакции
29.157
Цела сезона по 250 у просек беевме на гостувањата, а сеа за Борисов 300 :ROFLMAO: Да се спуштиме и да бидеме реални.. Деновиве се средува за виза и 1 автобус ќе има сигурно, за 2 не се знае ако се соберат луѓе и пари ќе има.

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Nie bez Himenez ke igrame
Почнал со тренинзи. Сепак најверојатно ќе биде спремен за 10 дена.
Од кај само го откопаа Хрватов? :D Ај може ќе се покаже добро. Глеам настапувал во селекцијата до 21 година, заедно со неколкумина што беа дел од хрватскиот состав на ЕВРО 2012, ама изгледа кариерата не продолжила да му се одвива во посакуваниот правец. Зашто па да не Вардар да биде нова пресвртница во неговата кариера ;)

Член од
22 февруари 2009
Мислења
1.065
Поени од реакции
2.975
Цела сезона по 250 у просек беевме на гостувањата, а сеа за Борисов 300 :ROFLMAO: Да се спуштиме и да бидеме реални.. Деновиве се средува за виза и 1 автобус ќе има сигурно, за 2 не се знае ако се соберат луѓе и пари ќе има.
тоа се тие информации :cool:

Kajgana Shop

На врв Bottom