Каков мобилен користите во моментов?

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Жити се одкаде го купи бре:D и колку е инчи е?:)

Sent from my iPad 3 using Tapatalk HD

Од Orange UK, 4 инчи 600x1,024, да го прочачкам деновиве, пошто е нов, па ќе пишам искуства.

11549074-lg-optimus-e900.jpg

LG Optimus 7 E900 :cuc:

користам еден кинески W007 се вика, ама планирам HTC Wildsfire S да си купам деновиве

пиши и сподели ни искуства и што платформа е:) ?

Па после неколку дена употреба можам да кажам дека телефонов е ЛУДНИЦА! Има Интел процесор во него, x86 Atom Medfield, по перформанси е над Галакси С2 и ХТЦ С и на моменти е побрз и од Галакси С3. Екранот е супер, скоро 300ппи, ГПС лоцира брзо, батеријата трае слично како и на другите смартфони.
Единствен проблем, ама мене не ми смета многу, е тоа што работи на Андроид 2.3.7(за некој месец ќе стигне ИЦС или ЈБ) и има заклучен бутлоадер.

:icon_mrgr:,,,,,na zeleno pazarche seushte ima baterii,,,, malku na nego ima ,,i selotejp ,,,ama raboti ,,ko roleks,,,:D,,,

dkmb86g_491fjdxr2cv_b.jpg

:icon_mrgr:,,,,,na zeleno pazarche seushte ima baterii,,,, malku na nego ima ,,i selotejp ,,,ama raboti ,,ko roleks,,,:D,,,

dkmb86g_491fjdxr2cv_b.jpg

Зашто освен како саат, за друго неможе да се користи :P
Море ова беа телефони...

Се исплака ли оној 4S iPhone планирам во текот на овој месец да го зимам па мислења ќе ве молам :P за тие што имате да не вртам по страници.

Па после неколку дена употреба можам да кажам дека телефонов е ЛУДНИЦА! Има Интел процесор во него, x86 Atom Medfield, по перформанси е над Галакси С2 и ХТЦ С и на моменти е побрз и од Галакси С3. Екранот е супер, скоро 300ппи, ГПС лоцира брзо, батеријата трае слично како и на другите смартфони.
Единствен проблем, ама мене не ми смета многу, е тоа што работи на Андроид 2.3.7(за некој месец ќе стигне ИЦС или ЈБ) и има заклучен бутлоадер.
колку те чинеше ако не е тајна?

колку те чинеше ако не е тајна?

Го платив £184, ама во цената е вклучено £10 кредит и £20 ваучер за HMV и го купив преку cashback сајт кој ми врати £30 , така да ефективно ме кошташе £130. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom