RocknRolaa
Rafa Para Siempre
- Член од
- 21 февруари 2010
- Мислења
- 6.869
- Поени од реакции
- 9.740
Добро, треба со секој фан на Новак еден по еден да се објаснувам. Нели ви е малку глупо мене да ми солите памет за тоа што е фер, а што не, особено што секое вредно инфо за Новак ви го постирам во фан клуб?Извини(те) што влетувам како падобранец, немам ништо против никого, ќе изнесам мој личен став...
Дали е точна изјавата или не, незнам, дечкото налетал на неа и ја постира, точно дека згрешил што во Фан Клуб Надал го става ова, ама реакцијата ваша ќе беше иста и во фан Клуб Јувентус да го ставил...
Дечкото пишува за некоректното однесување, него не го занима Надал, Росол итд... И јас сум против такво однесување на тениски натпревари (за друг спорт не зборувам)...
И ептен сте за никаде... Во Кошарка темата може тема да отвара и да пишува Таљанот Матео (ништо не ми смета мене тоа, пример давам само), на англиски јазик, никој нема приговор, тука налетавте на Србинот и ајде плукај до утре... Место да ви е мило што луѓе од други земји се дел од овој форум, вие плукате по нив... Епа не бива тоа така
Баш ме интересира реакцијата ако некој се дрзне да провоцира во фан клуб на Ѓоковиќ, дали ќе бидете онака сите кул, фини, културни или има на клоци да го истерате од таму? Што викаш?
Иначе на форумов е дозволено да се пишува на англиски и македонски. Тие се правилата јас не ги измислив.
Фала за лепенката што ми ја залепи, нема потреба од пишување во множина кога веќе мене ме цитираш. Неверојатно. Едно големо браво за муабетов со плукањево.