Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
^ Абе Хусну дај откачи се жити се,не биди куртон,не ја трупај темава со глупостите твои,погоре иам пост кај шо праам собир со колегите мои,не сакам ради тебе да ми отиде страници наназад.

Саше, тоа Шашави беше за фанови на Милан, тие го велеа тоа, мислам дека имам добра меморија, тоа најверојатно Пеле го кажа. Не знам каква врска има тоа со фановите на Јувентус? Воопшто не сум се замарал со никој од Јуве, не сум се ни со Пеле, сакав да се зафркавам малку, да провоцирам, :) не знам што рипна ти без потреба. И напиша дека имам мозок како орев, па и уште нешто, па на крај демек тоа не било навреда... Ама небитно, не ми значи ништо дали били или не било навреда. Само дург пат прочитај убаво пред да реплицираш, да не губиме време на глупости и да не го ружиме форумов. ;)

Саше, тоа Шашави беше за фанови на Милан, тие го велеа тоа, мислам дека имам добра меморија, тоа најверојатно Пеле го кажа. Не знам каква врска има тоа со фановите на Јувентус? Воопшто не сум се замарал со никој од Јуве, не сум се ни со Пеле, сакав да се зафркавам малку, да провоцирам, :) не знам што рипна ти без потреба. И напиша дека имам мозок како орев, па и уште нешто, па на крај демек тоа не било навреда... Ама небитно, не ми значи ништо дали били или не било навреда. Само дург пат прочитај убаво пред да реплицираш, да не губиме време на глупости и да не го ружиме форумов. ;)

Ондак, моја грешка се извинувам. Иначе се друго беше нагаѓање и беше со "доколку" нити сум навредил директно нити сум мислел. Иначе да ви дојдам и ја на собиранката? Бев еднаш на официјална собиранка на фан клуб Милан (бар мислам дека беше таква) на Милан- Интер првата што ја игравте со нив годинава во кафич еден карши Градежен....на врв на јазик ми е не ми текиња. И пишав тука ама никој не врати

Ти дека за јуве ќе теба 4 џенски да донесеш или само Леандра :D

Аманте бе ко видов 100 страни испишани готово реков, Коларов и Балотели во Милан се дојдени и трампа Робињо-Гансо а тоа :ROFLMAO: Сте се раскарале овде.

Официјално Коми во Реџина на позајмица.
кој кур, требаше да му дадат шанса.
али добро, и реџина е солидно тимче за напредок - би требало прв тим да игра :)

а хотор го позајмиле во
Virtus Lanciano кој што оваа сезона се промовирал во серија б

кој кур, требаше да му дадат шанса.
али добро, и реџина е солидно тимче за напредок - би требало прв тим да игра :)

а хотор го позајмиле во
Virtus Lanciano кој што оваа сезона се промовирал во серија б

боље шо ги позајмиле...пошо кај нас тешко дека ќе сврзат 3 утакмици....ке ги даваме на позајмици...ке станат играчишта и после нема да можеме да си дозволиме да ги вратиме...ке ни бараат под 10+ милиончиња :)

Абе озбилно кој доаѓа утре... Hm_Hm OMGWTFBBQ? Вие што сте од скопје немате оправдување
DadoTom?

Некој од тетовчаниве ако е случајно во Ск и има можност нека помине. Марли Milanez`
Фала братче на покана, ама тешко ја... на работа сум, убав провод па може ќе се видимо некоа следна прилика ;)

Ја и Дим4е се наканивме да излеземе на пивце па кој е за нека пише,ќе му дадеме подетални информации. Утре е денот за пиво.

Нинович (ако си тука) Cuore Rossonero Hm_Hm Итар Пејо (Пејо легендо кај се загуби)
CurvaSudMilano (чоек со години муабетиме,гледај да моеш да се појавиш)
Некој од тетовчаниве ако е случајно во Ск и има можност нека помине. Марли Milanez`
OMGWTFBBQ и тебе ќе те забораев...
maca_kaka' rossonerka bebush И вие ко росонерки сте поканети :D
И сите други што не сум ги спомнати се поканети,не се срамете дојдете :D
Заинтересираните нека пишат ПП !!

Се надевам дека брзо ќе се повтори ова со пивово, јас сум во Белград уште некои десетина дена, завршувам со испити, па најверојатно ќе бидам слободен до октомври. Нема да можам утре, ама очекувам летово пива, јегери, сокчиња... :)

А ве поканувам и во Белград кога сакате! :)

Vody Го обвинувам Силва заради потегот да ќути и не изјавува ништо цело време и го кривам за тоа што многу брзо после ситуацијата со ПСЖ и во момент кога управата милион пати изјавуваше дека се тежи да се намалат платите, преку својот агент се побуни за повисока плата. Најмногу заради тоа што, таквиот негов потег не се насетуваше од изјавите wanna be светец, а истото го направи само една година после прошлото продолжување.
Кога дојде Ибра, Силва беше далеку од овој стадиум, баш таа сезона блесна и таа му беше најдобра сезона досега. Изминатава сезона (после која побара и доби покачување) му беше послаба. Можда заради повредите, ама тоа е небитно.
За мене Силва ќе остане одличен играч, се надевам да уште подобри сезони негови, ама нема више да го гледам као новиот Малдини.

428955_360329947370886_1917491897_n.jpg

:icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom