Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Саше, тоа Шашави беше за фанови на Милан, тие го велеа тоа, мислам дека имам добра меморија, тоа најверојатно Пеле го кажа. Не знам каква врска има тоа со фановите на Јувентус? Воопшто не сум се замарал со никој од Јуве, не сум се ни со Пеле, сакав да се зафркавам малку, да провоцирам,не знам што рипна ти без потреба. И напиша дека имам мозок како орев, па и уште нешто, па на крај демек тоа не било навреда... Ама небитно, не ми значи ништо дали били или не било навреда. Само дург пат прочитај убаво пред да реплицираш, да не губиме време на глупости и да не го ружиме форумов.
![]()
Ти дека за јумве ќе теба 4 џенски да донесеш или само Леандра![]()
кој кур, требаше да му дадат шанса.Официјално Коми во Реџина на позајмица.
кој кур, требаше да му дадат шанса.
али добро, и реџина е солидно тимче за напредок - би требало прв тим да игра
а хотор го позајмиле во
Virtus Lanciano кој што оваа сезона се промовирал во серија б
Фала братче на покана, ама тешко ја... на работа сум, убав провод па може ќе се видимо некоа следна прилика
Ја и Дим4е се наканивме да излеземе на пивце па кој е за нека пише,ќе му дадеме подетални информации. Утре е денот за пиво.
Нинович (ако си тука) Cuore Rossonero Hm_Hm Итар Пејо (Пејо легендо кај се загуби)
CurvaSudMilano (чоек со години муабетиме,гледај да моеш да се појавиш)
Некој од тетовчаниве ако е случајно во Ск и има можност нека помине. Марли Milanez`
OMGWTFBBQ и тебе ќе те забораев...
maca_kaka' rossonerka bebush И вие ко росонерки сте поканети
И сите други што не сум ги спомнати се поканети,не се срамете дојдете
Заинтересираните нека пишат ПП !!