Полигав тип здравје.
Полигав тип здравје.
О, бубичката моја шо си мислела. Абе, слатко си. И секси. Какви очиња имаш. Леле, леле, кога следно ќе се видиме какво ќе ни биде.
Си го иам Дарко Рундек ако ми дошло до поезија и музика у едно..Од нечиј субјективен агол и ова е лигаво.
Си го иам Дарко Рундек ако ми дошло до поезија и музика у едно..
Не знаев оти темава е само за да дркаме на Балашевиќ. Се извинувам.Во тој случај не ја гледам потребата да го плукаш она што сите го имаме во себе "лигавоста", а и верувам дека до многу други не ти дошло, па се надевам дека нема да одиш во секоја тема и да ги омаловажуваш изведувачите.
Држи се до Дарко Рундек.
Замисли јас се' уште немам дркано на Балашевиќ. Се избаци лицемерно со плукање на лигавоста која и ти ја успешно презентираш на форумот. Јас се огласив само на твојата иронија.Не знаев оти темава е само за да дркаме на Балашевиќ. Се извинувам.
Мојата лигавост е искрена, може сум у градинка и без цуцла у уста не заспивам навечер.Замисли јас се' уште немам дркано на Балашевиќ. Се избаци лицемерно со плукање на лигавоста која и ти ја успешно презентираш на форумот. Јас се огласив само на твојата иронија.
Твојата е искрена пред себеси, а неговата мислиш не е?Мојата лигавост е искрена, може сум у градинка и без цуцла у уста не заспивам навечер.
А таа на Џорџе, неговата е толку неискрена и видена преку призмата на парите.
Му иам гледано пола концерт. Океј, помалку.Твојата е искрена пред себеси, а неговата мислиш не е?
Оти сите изведувачи, патетични и не патетични се искрени. А и од каде може ти да знаеш што тој чувствува и од каде ти знаеш дека нема решено барем кога е патетичен и да живее од тоа?