Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.416
Поени од реакции
26.414
Прво дали Ноер стварно е педер?? Ако е не ми одговарај зошто ќе се разболам.
А второ на пример, кај ги пратите утакмиците? Ги даваат на некоја наша телевизија или како? :D
ако и ти си лез тогаш и тој е...

M

MrzaRules

Гостин
Прво дали Ноер стварно е педер?? Ако е не ми одговарај зошто ќе се разболам.
А второ на пример, кај ги пратите утакмиците? Ги даваат на некоја наша телевизија или како? :D
Не е педер! А утакмиците ги пратиме сите различно. Во Скопје обично за дерби утакмиците се собираат во Ајриш Паб, во Велес се собираме во еден кафич, а инаку Eurosport ја пренесува Бундеслигата.

Член од
1 јули 2008
Мислења
741
Поени од реакции
76
Добро е, значи без врска ми ширеле дезинформации..Благодарам за двете информации x))

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.416
Поени од реакции
26.414
некој си шпански весник пишува дека Барселона се заинтересирани за Бадштубер.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Добро е, значи без врска ми ширеле дезинформации..Благодарам за двете информации x))
Па сега зависи како гледаш....Како им го начука на Роналдо и Кака у полуфиналето со Реал кога им ги фати "сигурните" пенали,ондак може да се рече дека има некакви претензи...:pos:

Шала на страна,ова за Ноер е најголема глупост тој што ја проширил,за да продава новини веројатно....Онаа горила од човек каков што е Ноер на терен едноставно према законите на физиката не е и неможе да биде геј...

Тоа е прва ствар...

А втора ствар...Добредојде...респект што се прикључи...Едно упатство само,од време на време на фан клубот ни се појавува маскотата Боби(ќе го знаеш кога ќе се појави) и он е најозлогласената особа на форумот,хејтана од 90% од членовите освен ние се разбира...:pos:
--- надополнето: 4 јули 2012 во 17:31 ---
некој си шпански весник пишува дека Барселона се заинтересирани за Бадштубер.
Може да си уживаат....

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Стварно го бутнале 4 години во затвор овој Брено? :D

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Стварно го бутнале 4 години во затвор овој Брено? :D
Да беее.....

Апашиште...Запали све живо...14 милиони евра кошташе,у бунар отидоа парите една сезона не изигра психопатот...

Пиел ко луд,изјавила жена му во суд,по флаша виски мавал на ден...Тоа ти е,на сирото и босо бразилче коа ќе му ги отвориш очите,станува говедо..незнае што со себе...Глупак,не дека ќе станеше Кафу,ама со работата можеше до репрезентација да дојде...Вака до портокали и цигари дојде у затвор.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.416
Поени од реакции
26.414
Хајнкес изјавил дека ќе биде многу тешко да го донесеме Мартинез во Баерн и дека нема шанси да платиме 40 милиони евра.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Хајнкес изјавил дека ќе биде многу тешко да го донесеме Мартинез во Баерн и дека нема шанси да платиме 40 милиони евра.
Па нека не се занесуваат и тие од Билбао...Па стварно 40 милиони е страшна сума,Модриќ ќе го земеме за 45...

Мислам дека ќе попуштат на крај сооглед дека кај Мартинез има желба да си иде...Према тоа Замер и Румениге што изјавува преговорите се во тек,такада може да се очекува деновиве...а може и ќе трае...

Дај боже да го земат...25 е реална сума..

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Да беее.....

Апашиште...Запали све живо...14 милиони евра кошташе,у бунар отидоа парите една сезона не изигра психопатот...

Пиел ко луд,изјавила жена му во суд,по флаша виски мавал на ден...Тоа ти е,на сирото и босо бразилче коа ќе му ги отвориш очите,станува говедо..незнае што со себе...Глупак,не дека ќе станеше Кафу,ама со работата можеше до репрезентација да дојде...Вака до портокали и цигари дојде у затвор.
Ништо не ме чуди од Бразилциве, а дојдат во Европа како да им се спојуваат две жички во главата и се повеќе се занимаваат со глупости него со фудбал :)

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Ништо не ме чуди од Бразилциве, а дојдат во Европа како да им се спојуваат две жички во главата и се повеќе се занимаваат со глупости него со фудбал :)
Тоа ти е....кешот,дискотеки,курви....кој нејке тоа...

Роналдињо на пример...по мој вкус(мислам свака част за Меси и се тоа),али по мој вкус Роналдињо е најдобриот фудбалер што сум го гледал до сега во животот...Изигра 2 најјаки сезони и освои све,ама да беше малце поприбран ќе тераше ќе владееше во Европа...

Член од
1 јули 2008
Мислења
741
Поени од реакции
76
Па сега зависи како гледаш....Како им го начука на Роналдо и Кака у полуфиналето со Реал кога им ги фати "сигурните" пенали,ондак може да се рече дека има некакви претензи...:pos:

Шала на страна,ова за Ноер е најголема глупост тој што ја проширил,за да продава новини веројатно....Онаа горила од човек каков што е Ноер на терен едноставно према законите на физиката не е и неможе да биде геј...

Тоа е прва ствар...

А втора ствар...Добредојде...респект што се прикључи...Едно упатство само,од време на време на фан клубот ни се појавува маскотата Боби(ќе го знаеш кога ќе се појави) и он е најозлогласената особа на форумот,хејтана од 90% од членовите освен ние се разбира...:pos:
Па и ја затоа се чудев, ако е Ноер геј што остана за другите..Али готово ми се разјасни дилемата и сега многу ми е јако :D И фала за упатството x))

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Па и ја затоа се чудев, ако е Ноер геј што остана за другите..Али готово ми се разјасни дилемата и сега многу ми е јако :D И фала за упатството x))
Е сеа бројче немае од Ноер да ти дадеме....ај може он ќе те најде тебе...:D
--- надополнето: 4 јули 2012 во 18:19 ---
Хејнкес иначе вика дека тоа околу клаузулата за Мартинез од 40 милиони дека е поише политички работа и дека знае баскијците како функционираат...

Факт е дека си се ко посебна држава и сакаат да покажат веројатно големина со тоа што си ги вреднуваат фудбалерите...Ама соогле дека е криза,јасно им е дека нема шанси тоа...Реал не им треба за од средина играч,Барса бара централен а Мартинез не сака да игра централен...Такашто имаме добри шанси ако притиснат да се заврши работата за разумна цена...

Kajgana Shop

На врв Bottom