Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување
Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Се знаеше дека Баерн нема шанси да дадат 40 милиони посебно не за Мартинез кој реално сеуште нема ни играно на големи натпреварувања ЛШ,СП,ЕП. Е сеа се ќе зависи од тоа дали некој друг тим ќе се уклучи во трката по Мартинез, ако се убаци некој од овие што плаќаат големи пари тогаш Билбао ќе си стои на 40 мил али ако сме само ние тогаш могуче е да намалат сумата Баерн макс до 25 они ќе побараат нешо повеќе па мислам дека 25 + 5 бонуси би можело да одговара за двете страни.

Иначе Мартинез ќе иде на олимпијада така да во најлош случај ако игра Шпанија во финале ќе биде таму до 11 август па 2 недели одмор па со се тренинг после за да се уклопи значи ако доаѓа ќе го нема првите 2,3 кола

M

MrzaRules

Гостин
Нешто те снема,во депресија ми падна изглеа....

Сакам да те испровоцирам,да те вратам у живот....ни требаш овдека....:D
Не дека го снема, си има работа момчето, нема сега многу време за посветување на форуми и слични ствари, а и многу го повредија последните резултати, како на клупски така и на репрезентативен план. :)

Член од
19 ноември 2011
Мислења
90
Поени од реакции
57
Боби, јас те сакам.
Туку еве, по подолго време ви се приклучувам пак.
Сакам да кажам дека многу се радувам за враќањето на Пизаро во клубот, за Брено ми е жал се' така што испадна а за трансферите...додека не видам црно на бело, не им верувам на шпекулациите. И да, фала Богу што Нерлингер си замина (иако овој Замер ми е многу грд).

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Abe Van Persie sto ne go lapneme za eftini pari da mu se nevidi .

Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197
Хаинкес му се јавил на Мартинез но неговиот телефон бил исклуќен но според АС Бауерн се договориле со Мартинез останува само да се договора со Билбао околу цената преговорите продолзубаа особено сега како сто досол Саммер

Незнам сшто се уфилмани овја од Билбао 40мил па со тиа пари ке моез Фабрегас да го земеш,ако изврши малку притисок Мартинез одма ке прифата 25мил а овја изгледа се договориле и си играа ку**т:cautious:

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.652
Поени од реакции
22.395
Зар уште еден напаѓач? o_O
А и ефтин нема да биде, ќе се движи сигурно накај 25м Евра.

Иначе Јуп изјави дека пробал да му се јави на Мартинез ама не успеал а и секако кажа дека нема да дадат 40м Евра. Едноставно имале време и ќе почекаат.
Ја мислам Билбао се надева некој ќе ги плати тие 40м Евра, изгледа има поќе заинтересирано клубови иако играчот го преферирал Баерн. Сепак тешко дека некој друг ќе даде 40м Евра, Барса на пример има буџет од 40м за трошејне на трансфери а веке близу пола е потрошен. Шансите ги гледам 50:50 и крајно сепак мислам за 30м ќе го земе Баерн што секако и не е баш мала сума.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.416
Поени од реакции
26.414
Мартинез исто изјавил и дека се чувствува многу добро во Билбао :cautious:
--- надополнето: 5 јули 2012 во 19:34 ---

Данте: „Две години без титулa не е добро, три е невозможно“

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Мартинез исто изјавил и дека се чувствува многу добро во Билбао :cautious:
--- надополнето: 5 јули 2012 во 19:34 ---

Данте: „Две години без титулa не е добро, три е невозможно“

Таа изјава е уште пред европското кога искочи шпекулацијата....

Иначе незнам што толку се надеваат...Екипи што може да ја платат сумата за Барса која веројатно нема да го купува,Реал кој истотака е по други играчи заинтересиран а и Баскијците не ми се верува дека ќе им го дадат...

И после тоа се Сити Челзи евентуално...

Позицијата на Баерн е добра,ама многу го тупат овие...Тоа е тоа ќе мора да се почека,се натегаат сеа што поише пари да извлечат...Мислам дека ќе ја биде работата.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.416
Поени од реакции
26.414
Таа изјава е уште пред европското кога искочи шпекулацијата....
Да го изјавил тоа пред ЕП но и сега пак откако го прашале AS за неговата иднина тој изјавил дека има договор со Атлетик и дека се чувствува многу добро.

Мое мислење е дека или ќе остане во Билбао или ќе дојде кај нас. Еве читам тренерот на Билбао Биелса се испокарал со раководството така можеби ќе има шанси поради тоа и Мартинез да си оди :гик:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Да го изјавил тоа пред ЕП но и сега пак откако го прашале AS за неговата иднина тој изјавил дека има договор со Атлетик и дека се чувствува многу добро.

Мое мислење е дека или ќе остане во Билбао или ќе дојде кај нас. Еве читам тренерот на Билбао Биелса се испокарал со раководството така можеби ќе има шанси поради тоа и Мартинез да си оди :гик:
Со Мартинез викаат дека начелно има согласност....Единствен проблем сега е сумата....До кога ќе го тупат....Мислам дека се свесни дека нема да ги добијат тие пари...

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.416
Поени од реакции
26.414
Со Мартинез викаат дека начелно има согласност....Единствен проблем сега е сумата....До кога ќе го тупат....Мислам дека се свесни дека нема да ги добијат тие пари...
ќе се запотат нашите и тоа многу за да го донесат иако...

--- надополнето: 5 јули 2012 во 20:34 ---
да не тргнеме после по Нури Сахин :cautious:

M

Mario Gómez

Гостин
Нешто те снема,во депресија ми падна изглеа....

Сакам да те испровоцирам,да те вратам у живот....ни требаш овдека....:D
nema smisla vekje moeto postoenje tuka na forumov, nemam lice da provociram po se shto se izdesi ovaa sezona, i za shto ja bi diskutiral tuka? za nekoj si martinez shto jasno e deka ke ide u barca, real ili siti. site tuka mi zborete za nekoe epic trosenje na pari ova leto na kvalitetni igraci, a dosega zemame prosek, cist prosek igraci, 100 godini gledate fudbal i ne naucivte vekje da praete razlika pomegju koentrao i rafinja, vidal i gustavo, tevez i fejzbuk aplikacija, dzeko i mandzukic i za kraj martinez za koj realno prv pat slusam a gjupcite baskijsi baraat 40 milioni, i na kraj sekako ke zavrsime so lars bender. i na kraj ne sum iskomentiral nishto za zammer, kao demek problemot beshe vo sportskiot direktor, cistata marioneta nerlingrrrrrrrrr koj bese samo potrcko na uli.

Kajgana Shop

На врв Bottom