Игор Трпески

• Креатор на темата Креатор на темата arheolog
  • Време на започнување Време на започнување
Хичкок дефинитивно има вмешано прсти во овој ден на Европското првенство, само тој и Спилберг може да смислат вакво сценарио. :vozbud:

Вакво додавање само Меџик Џонсон во најдобри денови

Талент. :D
igorce.jpg

игорче доби вистинска конкуренција во Никови и Магдинчев :tapp:

Ова е друга лига и сосоема друг тип на Коментатор. Мислам дека се работи за Љубомир Николовски кој коментираше и НБА натпревари. Неколку пати мислам дека имаше добивано коментаторски награди лично од НБА лигата. Освен тоа има направено безброј интервјуа со големи имиња од НБА лигата.
Ако не се лажам денеска е уредник на Алфа телевизија.

Знам дека е застарено ова,али сеа разлистувам и приметив.Немој да ме јебеш бре,овој е Младен Чадиковски уредникот на А1 :D
Поправете ме ако грешам,ама мислам дека во тоа време тој лично има коментирано спортски натпревари.

*На крајот од Македонија - Данска:
Ех колку ми е криво што не сум сега таму...

*Колегата до него пак, после Македонија - Полска:
Докажавме дека може да играме рамноправно со светски и европски шампиони и вицешампиони, еве Полска на последното СП беше осма!

После карамболот на Полска - Германија
*Игор: Ау, ау тука мора да има некаква скршеница!
Типот до него нешто во стил идиот, кретен :)
Игор: Шала на страна, отиде коленото :pos:

*Никогаш во мојот живот не сум навивал за друга репрезентација освен за Македонија, а сега морам де за Полска, де за Германија.Што ти е судбина...ама сепак сме облечени во македонски дресови овде на коментаторското место!

*Рогиш сигурно бил малтретиран како мал од другите деца...

*И најјакото на крај од Полска - Германија, едно од трите сценарија се оствари, сега е следно победа на Данска!Пророк :facepalm:

Знам дека е застарено ова,али сеа разлистувам и приметив.Немој да ме јебеш бре,овој е Младен Чадиковски уредникот на А1 :D
Поправете ме ако грешам,ама мислам дека во тоа време тој лично има коментирано спортски натпревари.

Cadikovski nikogas ne bil komentartor
Nikolovski nikogas ne dobil nagrada od NBA

PATEM SE JAVIJA PAK LEGENDITE / NIKOV- MAGDINCEV/ snimka Makedonija - Srbija na sitel 3 ...

Ako prodolzat ovie vo ovoj stil brzo ke go zaboravime igorce DEFINITIVNO GO NADMINUVAAT

Igorce e car,so dusa i srce komentira e sega ke tresne nekoja zelena,pa sto.....a kao sega vie barate nekoe vlakno vo jajce....ako ne vi se dopagja menjaj kanal ili sega ke gundzate tuka!!!

Коментатор со македоско срце (y)
Барем на европското.

Другарче ми е на фејсбук... Е не, е не...:) Ја лично никогаш не сум се сомневал, али еве сега и написмено да ја видите неговата Македонштина преку статусите на фејсбук...

1. "НЕМОЖАМ ДА СЕ ИЗНАЧУДАМ НА ГЛУПОСТИТЕ НА МАКЕДОНЧЕТО.

Читам полемики „зошто Перо Антиќ, се претставил дека доаѓа од фироМ не Македонија„ ...

- За дежурните душегрижниците ... Памнењето изгледа ви е кратко. Гледам истите оние кои до вчера беа во состојба да клекнат пред Перица и да му го откопчат шлицот денеска станаа поголеми верници и од Папата, поголеми Македонци и од Гоце Делчев, Питу Гули ...
- Читам се продал, земал пари за така да се претстави - КОЈ ИДИОТИЗАМ ..
- Читам како сега го претставил вистинското лице - МОРОНИ ЕДНИ ...

- Епа да ве прашам: Ги напушти ја ли разноразните форуми, самити, итн, итн ... сите наши политичари од осамостојувањето до ден денеска, на кои биле претсавени и седеле позади таблата на која пишувало ФИРОМ.
Зошто никој од оние кои НИЕ ама баш НИЕ СИТЕ ги плаќаме од наш џеб не го направиле тоа.
**Еве ви неколку примери:
- Што пишување на таблата, на масата на која седеа нашите претставници, за време на судењето меѓу Македонија и Јужниот Сосед !?
- Што пишува на масата во ОН резервирана за нашиот претставник !?
- Што ќе пишува на местото каде ќе седат нашите претставници на престојниот самит на НАТО во Чикаго !?

Сите го знаете одговорот нели и знам дека сите не се согласуваме со истиот и знам дека сите од се срце сакаме тоа да се смени.

Овој пост не е да ја превземам улогата на адвокат, напротив овој пост е затоа што длабоко сум убеден и верувам во тоа дека Перо Антиќ е ПОГОЛЕМ МАКЕДОНЕЦ ОД НАЈГОЛЕМИОТ ДЕЛ ОД ВАС.
Тоа го докажал милион пати, а тоа ќе го докаже и уште многупати, и пак вие мрсулковци ќе пишувате се и сешто, бидејќи во вашите бедни животи и не ви преостанува ништо друго.

ТОЧКА"

2. "ПАТРИОТЧИЊА" глас да не ви слушнам.
- а вие "зналци кошаркарски" у уста ве гаѓам ... сега јасно ли ви е зошто Pero Antic игра во Олимпијакос ...

тишиииннннаааааа

Да ви објаснам: ЗАТОА ШТО Е ШАМПИОН НА ЕВРОПА

3. Говорете и пишувајте македонски !
- ова е тестот кој го решавал мојот внук од 2-ро одделение ...

545584_3281512399895_96519165_n.jpg

Па добри бе има ли некој во државава да види што овие деца учат. Ова е само какпа во ОКЕАНОТ од глупости кои ги учат денешниве деца !!!
Или можеби јас сум грешка, па македонскиот јазик пичнува од вчера со нов правопис.

КАКО БЕЗ ЈАЗИК ДА СИ ЈА ЗАЧУВАМЕ НАЦИЈАТА, ИДЕНТИТЕТОТ ... НИКАКО...

ЕВЕ ЈАВНО ДЕКЛАРИРАМ - АКО МИНИСТЕРОТ ГО САНКЦИОНИРА ОДГОВОРНИТ ЗА ОВА, БЕЗРЕЗЕРВНО ЌЕ ЈА ИМА МОЈАТА ПОДРШКА.

Ова гратис:

4. 1-ви мај !!!
Што би рекол другарот Тито "сви пролетеру света обедините се. Идемо на скару" ...
Многу лажеше стариот мајку му, ама мудар беше визионер :)

Е бре Игорче да даде Господ уште стотина такви натпревари како Македонија - Литванија да коментираш. Цар си :)

Морам и тука да го објавам неговиот денешен фејсбук пост:

" Време е за нов предизик.
Време е за нови победи.
Време е за Македонија прв пат на Олимпијада да има свои претставници во колективниот спорт.
Време е за кошаркарите.

Ако во Каунас за малку го загубив гласот, верувајте овојпат ни најмалку нема да го штедам само да имам (да ми дадете) можност да се извикам КОШАРКАРИТЕ НА ОЛИМИЈАДА ...

Напред момци сите (цела Македонија) е со Вас .."

Игорче Трпевски во пресрет на Македонија - Ангола:)

... Игорче :pipi: Го цитирам за вечер : прво добро искашлување па следи... Игор : Дали сум во програма ?!?!?!? Дали сум во програма режија ?!?!?? Да ,
да , добровечер драги гледачи ја сум во програма :P

Од сите теми кој сум ги отворил на форумов оваа ми е нај мила.:pipi:
Игоре легендо, се надевам и МТВ дека ќе те викнат, од нивно стуио да коментираш ОЛИМПИЈАДА.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom