Препораки за игри

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Фала. Јас ја симнав Assassin's Creed - Revelations ја инсталирав, ама ми кочи на секаква резолуција освен на 800x600? Што е проблемот?

Фала. Јас ја симнав Assassin's Creed - Revelations ја инсталирав, ама ми кочи на секаква резолуција освен на 800x600? Што е проблемот?

Слаб ти е компјутерот.

Во компјутерот само рам имаш? Ншто друго? Празно ти е куќиштето и 2 гига рам внатре си стојат?
Е сега и ти. Незнам да ти кажам право не се разбирам многу. Ко ја инсталирав играта ми бараше да инсталирам Директ Икс, не го инсталирав оти имам инсталирано, и ми бараше нешто друго Мајкрософт Ц++(такво мислам беше незнам точно) и то не го инсталирав. Да не има врска нешто ова?

Е сега и ти. Незнам да ти кажам право не се разбирам многу. Ко ја инсталирав играта ми бараше да инсталирам Директ Икс, не го инсталирав оти имам инсталирано, и ми бараше нешто друго Мајкрософт Ц++(такво мислам беше незнам точно) и то не го инсталирав. Да не има врска нешто ова?
Има како нема, се што ќе ти понуди да инсталираш треба да инсталираш, c++, directx, netframework и слични работи треба да се обновуваат со секое инсталирање на некоја нова игра.

Има како нема, се што ќе ти понуди да инсталираш треба да инсталираш, c++, directx, netframework и слични работи треба да се обновуваат со секое инсталирање на некоја нова игра.
Ај ќе ја преинсталирам. Фала за помошта и тебе и на Корун.

98% ти е преслаб компјутерот за играва. Знаеш да видиш што графичка и кој процесор ги имаш?

Zosto baras specificno igra od 2012?
А зошто да не? Можеби мааалку ќе му сецка, ама ќе игра. Јас ги изиграв и Max Payne 3 i Sniper Elite V2, еве сега ја цепам Ghost Recon Future Soldier, ја симнав и Spec Ops The Line. Битна ми е содржината на играта не ми се битни детали и сл. А имам компјутер стар преку 5 години amd athlon 64 x2 Dual core 4200+, nvidia en8800gts 640mb ram i 2gb ram. Симнувам се што излегува ново и е акциона/тактичка игра. Спуштам детали и сл. работи колку да може да се игра без никакво сецкање и си уживам. Неговиот процесор е појак, би требало да нема гајле со ваквиве игри, само зависи каква графика има.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom