- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.922
- Поени од реакции
- 41.894
Не е важно што се изгуби во финале со 10 играчи, важно е што се закопа Германија тоа е послатко.
Hahhhahhahhahhahahhahahhahhahahhhhhahahahahahhahahhahahah
Nemav nekoj izrazit favorit na EP, ne bev za zabarive i slicno, ama Ti od site najmalku imas pravo da teras seir, dovolno e da se procitaat naslovite na germanskite vesnici so naslov KOSHMAR i slika od Baloteli za da se ukapira kolku uz put i tebe te jade taa eliminacija od Italija i fudbalsko ubivanje na teren ( a veke pocna da pravis nekoi matematiki kako Germanija bi se spravila so Spanija vo finaleto ) ... nesto nalik na ona sto denes im se desi na taljanite, rezultatot e takov kakov sto e zasto Prandeli celosno ja utna so Mota ko treta zamena i odma od glava mu se tresna toa inaku nema nekoja razlika od Germanija so Italija i sea zabarive so Spanija, i tamu i tuka se znaese epilogot celo edno poluvreme pred krajot na mecot.Nekoj e trokraten sampion, nekoj ima isto tituli so juznive. hahah... sepak heads up, odlicen turnir... mada 4-0 mnogu e
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^Hahhhahhahhahhahahhahahhahhahahhhhhahahahahahhahahhahahah
Hahhhahhahhahhahahhahahhahhahahhhhhahahahahahhahahhahahah
Некој е четрикратен светски првак,а некој е редовен пациент на тој четрикратен светски првак и на светско и на европско првентство.Направи си услуга и убиј се.Hahhhahhahhahhahahhahahhahhahahhhhhahahahahahhahahhahahah
Тhat's the spiritЗа жал Италија налета на Шпанија која го одигра најдобриот нивни меч на првенствово и немаше ни минимални шанси за успех. Секоја чест за шпанците кои одиграа како под конец а италијаните беа раштимана команда. Би рекол добар турнир за Италија која сите пред време ја отпишаа ама финалево ми ја уби желбата да ги пофалам. Едноставно се избламираа и себеси и нас што навиваме за нив и мислам дека е најдобро да се сокриеме под јорган (иако е топло) и ние и играчите и глас да не ни се чуе некое време.