Фан Клуб: Италија

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.935
Поени од реакции
23.399
Балѕарети не е лев бек или двете позиции ги игра и десен и лев?

Он е лев бек, али на прошлиот меч Абате не беше подготвен и принудно играше десен, а лев бек беше Киелини !!

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Он е лев бек, али на прошлиот меч Абате не беше подготвен и принудно играше десен, а лев бек беше Киелини !!
Затоа ме збуни :icon_mrgr:
Знам дека е лев и си реков од каде мајката овој десен,и навистина ме изненади супер изигра!

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.289
за вечер ако јас би се слушал би ги ставил Касано и Балотели далеку еден од друг покрај аут линијата со цел пробивање преку не така сигурните бекови на Шпанија,можеби Алба е спремен да трча,ама лесно може да биде надмудрен........од другата страна Арбелоа е тапа,игра нешто слично на италијаниве пошто нема брзина лесно се одлучува на фаул кога ќе го поминат,а се случува тоа често - најслаба карика во тимот

искусните Де Роси и Монтоливо многу добро знаат да се уфрлат од втор план и да искористат нешто при овие пробиви по страните,секако тука е и неуморниот Маркизио кој исто така знае да дејствува од уфрлање од втор план

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
200% сум сигурен дека Италија освојвит, и тоа со гол од 20 метри од Де Роси!

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Прандели извади максимум од овој тим,сепак можеа многу поголем отпор да дадат против Шпанија,првата утакмица многу подобро ја изиграа.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.922
Поени од реакции
41.894
Грешка измени еј губи 2-0 а вади напаѓач. :eek: (n)
Требаше да ги внеси еден од Дијаманти или Џовинко и Ди Натале на место на двајца Монтоливо и Маркизио кој беше сосема невидлив не требаше ни да го игра од прва, уште со Германија се гледаше дека беше премногу истрошен.
Мота за Монтоливо :eek: Тамн почна да му дава убави топки на Ди Натале он го извади :tapp:

M

Mario Gómez

Гостин
Nekoj e trokraten sampion, nekoj ima isto tituli so juznive. hahah... sepak heads up, odlicen turnir... mada 4-0 mnogu e :icon_lol:

Член од
15 февруари 2012
Мислења
794
Поени од реакции
633
Тоа е тоа, подобриот победи. Нема што да се повторуваме тука или па уште полошо да покажуваме со прст према некои играчи.
FORZA ITALIA

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Nekoj e trokraten sampion, nekoj ima isto tituli so juznive. hahah... sepak heads up, odlicen turnir... mada 4-0 mnogu e :icon_lol:
пиченце уште не си се самоубил ... инзаги се пензионира ама балотели уште долго ќе те трауматизира

Kajgana Shop

На врв Bottom