The Sims 3

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Моја грешка, мислев ми збориш за нвидиа на РС. Инаку, во секој случај не е нормално да работи цело време на 90 степени, премногу е тоа. Отвори го ќе видиш колку прашина има поради која топлиот воздух не излага целосно надвор од лаптопот, а најверојатно и термалната паста може да ти е зацврстена т.е. да не ја пренесува убаво топлината до кулерот и обратно.
Па не е баш цело време, туку само кога гејмам... а бидејки не гејмам подолго од 1 час, 1 ипол макс не ни настануваат некои проблеми, но како што кажав преку лето не ми се ризикува па играм некои послаби игри со интегрираната. Инаку со прашина и термална паста се замарав со графичката од PC-то, лап топтов немам намера до толку да го чепкам, а пред летото да почне планирам и на чистење да го носам, мислам дека е 600ден во AMC.

O

< O >

Гостин
Grim Reaper прво дојде по мајсторот што ми го поправаше џакузито и од кога изигравме една партија шах и го победив ја врати па отиде на траболината да скока...

Attachments

Член од
26 февруари 2012
Мислења
271
Поени од реакции
232
Нов додаток е најавен! :D
The Sims 3 Supernatural

После Late Night и Generations, единствениот што вреди да се има.

Belle

A Jedi
Член од
12 април 2009
Мислења
1.006
Поени од реакции
552
Да прашам, имал некој проблем со боите? Кога ќе ја отворам градот цел е шарен, а кај што се прават луѓе позадината е шарена, а симовите бели со црна облека, или обратно. Се е измешано. На почеток пишуваше нешто во врска со гравичката нешто cannot find graphic card......Проблеми со графичката на други места немам. Знае некој што може да биде и како да се реши? ( Да напоменам, сум ја играла играва на истиов компјутер, со истите преформанси и се си било супер).

Член од
13 мај 2009
Мислења
687
Поени од реакции
283
Да прашам, имал некој проблем со боите? Кога ќе ја отворам градот цел е шарен, а кај што се прават луѓе позадината е шарена, а симовите бели со црна облека, или обратно. Се е измешано. На почеток пишуваше нешто во врска со гравичката нешто cannot find graphic card......Проблеми со графичката на други места немам. Знае некој што може да биде и како да се реши? ( Да напоменам, сум ја играла играва на истиов компјутер, со истите преформанси и се си било супер).
Инсталирај понов драјвер за графичката; преинсталирај ја играта; или провери во сетинзите нешто да не има измешано

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Има ли некој спуштено од некаде каде што може да се апдејтира :D

Член од
4 мај 2012
Мислења
83
Поени од реакции
19
Дали ќе можи да ми ги кажи сите продолженија,или додатоци за Симс 3?

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
Ги имам Sims 3 со експанзии од Steam, со последнава експанзија, Pets, цело време ми се гаси компјутерот. Ќе играм некое кратко време (ни саат време не фаќа), компјутерот сам се гази и после на подигање ми дава да изберам дали да се подигне во Safe mode или обично. Можно е да е од прегревање, ама досега со другите експанзии не ми прегреваше. Како да го решам проблемот? I did google it, ама не можев да најдам ништо конкретно, освен дека за Steam нема updates и дека треба да инсталирам некој shady програм што не сум сигурна дали е безбедно (си убив еден хард со таков програм, не сакам и втор да загине). Хелп?

Член од
26 февруари 2012
Мислења
271
Поени од реакции
232
EА се помалку и помалку се замарат да направат квалитетна игра. Треба да се плашиш да инсталираш секој нов додаток за Симс оти преполни се со багови. :tapp:

Ама за беспари супер е...:oops:

Најдобро...според мене, земете Sims: Complete Collection па да видете што ви се вика интересна игра. :D

O

< O >

Гостин
EА се помалку и помалку се замарат да направат квалитетна игра. Треба да се плашиш да инсталираш секој нов додаток за Симс оти преполни се со багови. :tapp:

Ама за беспари супер е...:oops:

Најдобро...според мене, земете Sims: Complete Collection па да видете што ви се вика интересна игра. :D
Каде да најдам комплит колекшн?

Член од
26 февруари 2012
Мислења
271
Поени од реакции
232
Каде да најдам комплит колекшн?
Тоа Комплит Колекшнот е за Симс 1. За повеќе инфо по порака. :oops: За тројката нема уште, додека пак двојката не издаваат колекција, наместо тоа продаваат по 3 додатоци/стаф пакови во пакет. :coffee:

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Тоа Комплит Колекшнот е за Симс 1. За повеќе инфо по порака. :oops: За тројката нема уште, додека пак двојката не издаваат колекција, наместо тоа продаваат по 3 додатоци/стаф пакови во пакет. :coffee:
Имаш Sims 3 спуштено од некаде на кој што моеш апдејт да му правиш ?

Kajgana Shop

На врв Bottom