Евро 2012 - финале Шпанија-Италија: 4-0

• Креатор на темата Мартин`
  • Време на започнување

Кој ќе биде новиот Европски шампион ?

• Шпанија

Гласови: 85 34,6%
  • Италија

Гласови: 161 65,4%

• Вкупно гласачи
    246

V1kTo.Or

Талкач
Член од
16 август 2011
Мислења
504
Поени од реакции
304
ТОРЕС ЗЛАТНА КОПАЧКА :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm: :tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

ЗИНИ ЗЕЈМО ГОЛТНИ МЕЕЕЕЕЕ !!!!!!!!!!! :facepalm: ни 90мин не изигра цело европско :D
Штооооооооооооооооооооо !?
Не сум ни фан на Челзи ни па на Шпанија ... али РЕАЛНО никој не заслужи златна копачка да земи затоа што не се ни најде подобар голготер . Кога ќе земаш златна копачка да се забележи дека се делиш од останатите а не од 5 натпревари 3 гола и златна копачка !? Ма немој да ме јебеш бре .
Барем Торес во 200 мин даде 3 гола и честито нека му е им го закопа на сите .
Фала богу што не зеде Балотели или па некој си 3ти:tapp:

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.334
Поени од реакции
5.328
Апсолутно се сложвам дека треба да делиш од останатите за да си најдобар стрелец 3 гола од 6 натпревари е малку, ама со оглед на тоа што и Европското беше доста квалитетно плус и со малку голови на натпревар тоа се виде и кај остнатите фудбалери каде максимумот беше до 3 гола како кај Гомез, Балотели, Џагоев, Манџукич.
Ама од овие 5 фубалери побрзо Златна Копачка би му дал на Џагоев отколку на Торес...
Или пак зошто да не Балотели ???
Очекував уште пред почетокот на Европското јас дека ќе ја земи Гомез ама ништо...

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
ТОРЕС ЗЛАТНА КОПАЧКА :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm: :tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

ЗИНИ ЗЕЈМО ГОЛТНИ МЕЕЕЕЕЕ !!!!!!!!!!! :facepalm: ни 90мин не изигра цело европско :D
;)
Торес играше помалку од Гомез и Џагоев и даде исто голови, а тек замисли што ќе беше да играше исто колку нив ;)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
имаше еден јак твит од еден Шпанец неможам да го најдам, беше нешто вака:

Иниеста е прогласен за играч на натпреварот, очигледно УЕФА сака да го обели образот“ * :pos:

*„познавајќи“ ја белината на кожата на Иниеста, ќе укапирате. :)

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Разочаран сум од Италија. После тоа што го изиграа со Германија очекував многу поголем и пожесток отпор да дадат. Досадни, цигани вакви такви како сакате наречете ги, момците од Шпанија во 90-те минути одиграа маестрално. Фантастична генерација која сврзна неколку трофеи секоја им чест. :cuc:
Жорди Алба што би рекол Кројф. Играч на првенството:cuc:

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511

Gerard Pique na Facebooku: "S mojim prijateljom Ikerom."
Една од причините поради кои победи Шпанија.
Ривалството Барса-Реал во репрезентацијата не постои. Постои само екипата и пријателство кое е основа за било каков успех.
Другите (посебно Холандија) нека гледаат и нека учат.

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Пујол и Виља уште не завршен ни славје ни 5 ни 6 одма телефоните и на Фејсбук и Твитер :pos::pos:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
Инаку да кажам дека ептен ми беше жал за Пирло и за Буфон.
Сепак од друга страна баш беше мило да се гледа радоста на Торес со дечињата :love: :love:
Ама стварно не ми е јасен овој Торес. Го гледа девојчето одвај се тетерави ќе падне по терен и пак не му текнува да го крене во раце.....
:D

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.609
Поени од реакции
31.424
,,,,,,,,,,edna rabota ,,gi dovede shpancite do tronot//pokraj kvalitetot,,i shto go dokazhaa,,////,,,
,,,ednostavno vo site fazi od prvenstvoto ,,znaeja ,,shto sakaat ,,i kako da go storat toa,,,

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
е не ко вас навивачите ќе се колете во секоја можна прилика
:D
И ние навивачите на Барса и Реал.М кој навиваме за Шпанија секогаш се обединуваме, доказ ти е и форумов. Закачки и кој е појак од крај на август во темата за Примера :D

Kajgana Shop

На врв Bottom