Фан Клуб: Италија

• Креатор на темата Креатор на темата Clubber
  • Време на започнување Време на започнување
Балѕарети не е лев бек или двете позиции ги игра и десен и лев?

Он е лев бек, али на прошлиот меч Абате не беше подготвен и принудно играше десен, а лев бек беше Киелини !!

Он е лев бек, али на прошлиот меч Абате не беше подготвен и принудно играше десен, а лев бек беше Киелини !!

Затоа ме збуни :icon_mrgr:
Знам дека е лев и си реков од каде мајката овој десен,и навистина ме изненади супер изигра!

за вечер ако јас би се слушал би ги ставил Касано и Балотели далеку еден од друг покрај аут линијата со цел пробивање преку не така сигурните бекови на Шпанија,можеби Алба е спремен да трча,ама лесно може да биде надмудрен........од другата страна Арбелоа е тапа,игра нешто слично на италијаниве пошто нема брзина лесно се одлучува на фаул кога ќе го поминат,а се случува тоа често - најслаба карика во тимот

искусните Де Роси и Монтоливо многу добро знаат да се уфрлат од втор план и да искористат нешто при овие пробиви по страните,секако тука е и неуморниот Маркизио кој исто така знае да дејствува од уфрлање од втор план

200% сум сигурен дека Италија освојвит, и тоа со гол од 20 метри од Де Роси!

Прандели извади максимум од овој тим,сепак можеа многу поголем отпор да дадат против Шпанија,првата утакмица многу подобро ја изиграа.

Грешка измени еј губи 2-0 а вади напаѓач. :eek: (n)
Требаше да ги внеси еден од Дијаманти или Џовинко и Ди Натале на место на двајца Монтоливо и Маркизио кој беше сосема невидлив не требаше ни да го игра од прва, уште со Германија се гледаше дека беше премногу истрошен.
Мота за Монтоливо :eek: Тамн почна да му дава убави топки на Ди Натале он го извади :tapp:

Nekoj e trokraten sampion, nekoj ima isto tituli so juznive. hahah... sepak heads up, odlicen turnir... mada 4-0 mnogu e :icon_lol:

Тоа е тоа, подобриот победи. Нема што да се повторуваме тука или па уште полошо да покажуваме со прст према некои играчи.
FORZA ITALIA

Nekoj e trokraten sampion, nekoj ima isto tituli so juznive. hahah... sepak heads up, odlicen turnir... mada 4-0 mnogu e :icon_lol:

пиченце уште не си се самоубил ... инзаги се пензионира ама балотели уште долго ќе те трауматизира

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom