- Член од
- 21 септември 2008
- Мислења
- 4.021
- Поени од реакции
- 2.513
Заминав јас таму.izida spa ohrid e paravan za prostitucija vo Ohrid
E ne ti si ucel, kopilj eden nizaeden DDМлада ............. Инаку се викам Елеонора и имам 30 години.
Многу млада оваа бе
И као да не ги потроши парите, коа 12 години учела факс
нем така бе, па нели гледаш утепало ја учењетоМлада ............. Инаку се викам Елеонора и имам 30 години.
Многу млада оваа бе
И као да не ги потроши парите, коа 12 години учела факс
Овие некој нов фудбал играт со 7 играчи.
А дали дотичнава госпоѓа си стаивла прст на умот, дека при тоа “нејзино одработување“ на машката особа што ќе ја шета рани пие, дека и таа ќе ужива во тој секс? Мислам, која е логиката, ако жена се секса , и таа ужива во сексот, а не само мажот.http://balkini.com/oglas-prikaz.php?oglas_id=10451
Млада секси докторка сака одмор и секс
Entered before 2 days
Answer to: 10451@balkini.com (you cannot answer?)
Ме утепа учењето, буквално ме утепа.Ова лето конечно завршив медицина и сакам да одам некаде на море на одмор. Грција, Италија, Шпанија бугарија Црна Гора Турска ма се доаѓа во предвид.Арно ама пари немам се потрошив на моето високо образование и станот под кирија.Барам дечко кој би ме повел некаде заедно да уживаме во убавините на морските длабочини и на хотелските соби. Ал инклузив не би било лошо,секако за таква категорија на хотел и јас ќе му возвратам со ултра ал инклузив ако ме разбирате.Ќе биде што ќе биде на одморот јас за тие 10 дена ќе си одработам најдобро што знам а ако ни се заарни може да си продолжиме. Уште од сега да знаат кандидатите дека имам биометриски пасош и голема желба за одмор а кога сум на одмор се буди дивата јас. Пишете и да се договориме ко луѓе. Не сакам да се фалам ама до сега сите ми рекле дека изгледам како Брижит Бардо во најдобри денови. Инаку се викам Елеонора и имам 30 години.
Шифра „Морска сирена сака да папа големи кокоси поред море“
Јебеш му матер навали народе....
Па ова баш и не ми е ратардирано.Зошто небото е плаво? Затоа што и Господ е за СДСМ
Од ова по ретардирано амин
Ова за кога ќе играат ,,шева'' позиции. Тој од страна ги глеа пошто е предебел за да игра.