Па ние сме и дан’бетер од Америте ............. по Либерализмот !Не се само во Америка за жал и кај нас има вакви родители и на ваквите треба да им се одземе старателство
Ти дефектен си или се правиш дефектен .???1) Ок е кога таткото го гледа девојчето, но не и кога девојчето го гледа таткото?
2) Детето само разгледува слики од вистински луѓе, а не од животни, мики мауси и сите друго измислени ликови. Јас лично не гледам проблем во ова, ти можеби гледаш, секој со своето мислење.
3) И што ако пуши марихуана? Последен пат кога проверив марихуаната беше поздрава од цигарите.Мислиш дека е подобро наместо марихуана да има нешто друго? Што друго?
Оној кој за тебе е целосен дебил за друг не е, оној кој за друг е целосен дебил обратно за тебе не е, така да неможе да се одбере дебил на светот.Има ли универзална дефиниција за идиот, или сите може да нагаѓаме во однос нагледиште и сваќање на работите? што е тоа идиот?
На пример: за мене е идиот оној кој верува во господ и оди да се моли во храмови, за друг идиот е оној кој слепо верува на вестите од сител тв, итн, како ќе го одредиме вистинскиот универзален идиот?
Ти дефектен си или се правиш дефектен .???
Ако во овие сите слики не гледаш нешто идиотско тогаш имаш сериозен проблем кој треба да си го решиш додека е време, ако има време.
Ете, сам си го даде одговоротОној кој за тебе е целосен дебил за друг не е, оној кој за друг е целосен дебил обратно за тебе не е, така да неможе да се одбере дебил на светот.
Имаш право.Ете, сам си го даде одговорот
Имаме различни дефиниции за идиот Нема потреба од лечење и други глупости.
Од топлово е нека иде у три лепе ова време, јас сум повеќе по ладното дефинитивно.Си ги мерите нешо, искомплексирани глумите или од топлово е?