Родители ИДИОТИ / 40 слики

• Креатор на темата Креатор на темата nescafe
  • Време на започнување Време на започнување
Не се само во Америка за жал и кај нас има вакви родители и на ваквите треба да им се одземе старателство

Не се само во Америка за жал и кај нас има вакви родители и на ваквите треба да им се одземе старателство

Па ние сме и дан’бетер од Америте ............. по Либерализмот !
Дури можат и да ни позавидат ! :вонзем:

Некои не заслужуваат да имаат деца..

Искрено свака будала може да направи дете.Малко кој е способан да направи човека од њега.
Овија су чисти примери за такви дегени кои не заслужуев ни дете.Незрели и они ...''шта чеш"

А зашто одма мора да се плука по Америте, зарем Македонскиве родители се нешто многу поарни, уште како мали деца таткото им тура во чашка пивце, винце... им дава да земат дим од цигара ............. мајките уште како мали ги модираат и пошмизлуваат малите девојчиња ....... уште како мали деца им се промовираат кич, кафански живот и ред други работи кои родителите им ги промовираат на своите деца уште од млади нозе .......... ама не Америте они се криви и они се будалите, ние сме си исправни !

1) Ок е кога таткото го гледа девојчето, но не и кога девојчето го гледа таткото?
2) Детето само разгледува слики од вистински луѓе, а не од животни, мики мауси и сите друго измислени ликови. Јас лично не гледам проблем во ова, ти можеби гледаш, секој со своето мислење.
3) И што ако пуши марихуана? Последен пат кога проверив марихуаната беше поздрава од цигарите.Мислиш дека е подобро наместо марихуана да има нешто друго? Што друго?
Ти дефектен си или се правиш дефектен .???

Ако во овие сите слики не гледаш нешто идиотско тогаш имаш сериозен проблем кој треба да си го решиш додека е време, ако има време.

Да да,така ни одговара да се тешиме дека ова го има само кај америте :tapp:

Има ли универзална дефиниција за идиот, или сите може да нагаѓаме во однос нагледиште и сваќање на работите? што е тоа идиот?

На пример: за мене е идиот оној кој верува во господ и оди да се моли во храмови, за друг идиот е оној кој слепо верува на вестите од сител тв, итн, како ќе го одредиме вистинскиот универзален идиот?

Има ли универзална дефиниција за идиот, или сите може да нагаѓаме во однос нагледиште и сваќање на работите? што е тоа идиот?

На пример: за мене е идиот оној кој верува во господ и оди да се моли во храмови, за друг идиот е оној кој слепо верува на вестите од сител тв, итн, како ќе го одредиме вистинскиот универзален идиот?
Оној кој за тебе е целосен дебил за друг не е, оној кој за друг е целосен дебил обратно за тебе не е, така да неможе да се одбере дебил на светот.

Ти дефектен си или се правиш дефектен .???

Ако во овие сите слики не гледаш нешто идиотско тогаш имаш сериозен проблем кој треба да си го решиш додека е време, ако има време.

Оној кој за тебе е целосен дебил за друг не е, оној кој за друг е целосен дебил обратно за тебе не е, така да неможе да се одбере дебил на светот.

Ете, сам си го даде одговорот :)
Имаме различни дефиниции за идиот :) Нема потреба од лечење и други глупости.

Си ги мерите нешо, искомплексирани глумите или од топлово е?

Ете, сам си го даде одговорот :)
Имаме различни дефиниции за идиот :) Нема потреба од лечење и други глупости.
Имаш право.
Да ги закопаме ратните секири и да се вратиме на темата .
Си ги мерите нешо, искомплексирани глумите или од топлово е?
Од топлово е нека иде у три лепе ова време, јас сум повеќе по ладното дефинитивно.

Зарем не е идиот некој што го носи детето кај оџата да му сечат дел од алатот, и да почнат со перење на мозок уште во најрана возраст дека на небото живее семоќниот алах ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom