Сум, сум, веруј .Ти многу силен бе.
Не златен, мене англискиот ми е одличен (краток сум само од FC степен да добијам), него ти си тапа брат, што поим немаш што е всушност напишаното.Барем не се брукај, се гледа дека си тапа со англискиот
Мали иди играј си надвор у песок не досаѓај, имаш гоогле, програми, исл, искористи ги и не ми попувај како се пишува истото на англиски пошто пола живот работам со американци."Името ми е Легион (Легија), бидејќи ние сме многу".
Да, али немаш познавања од многу работи. Малку fail од твоја страна.Мали иди играј си надвор у песок не досаѓај, имаш гоогле, програми, исл, искористи ги и не ми попувај како се пишува истото на англиски пошто пола живот работам со американци.
Ко на пример.?Да, али немаш познавања од многу работи. Малку fail од твоја страна.
Јас или ти, ај преиспитај се пак, пак си го заебал психологот, па си му избегал од раце.А ќе ти попувам зошто поим немаш од живот. Ако имаше, немаше да се резилиш вака на форум, и друг да те учи .
А кој аргумент го имаш ти, барем досега не видов ниеден саглам аргумент,И сети се - аргументите и сламката .... нешто ми тонеш се подлабоко и подлабоко ...
И ова според тебе е аргумент.?"Името ми е Легион (Легија), бидејќи ние сме многу".
Се гледа од ова погоре.Не златен, мене англискиот ми е одличен (краток сум само од FC степен да добијам), него ти си тапа брат, што поим немаш што е всушност напишаното.
И ова според тебе е аргумент.?
името ми е =My name is
легија =legion
бидејќи=because
сме=we are
многу = many
Твоето:
My name is Legion: For we are many
превод:
Моето име е Легија, за ние сме многу
Се гледа од ова погоре.
Религија, ко на пример .Ко на пример.?
Ти посочив кои слики не припаѓаат во постот, ти ми викаш ако не мислам дека припаѓале, треба да одам на псхихолог (Каде беа твоите аргументи иначе? Ги заборави?)Јас или ти, ај преиспитај се пак, пак си го заебал психологот, па си му избегал од раце.
А кој аргумент го имаш ти, барем досега не видов ниеден саглам аргумент,
Колку малку си забеган, ауууу, ај провери уште еднаш .
Староанглиски знаеш? Ајде сега ти консултирај се со Гугл. Официјалната превод верзија на англиски, така гласи Шерлок.
А тоа што ти си преведуваш буквално, само говори колку познаваш англиски и колку време си поминал со американци (кој булшит ).
--- надополнето: 4 јули 2012 во 22:40 ---
Религија, ко на пример .
Ти посочив кои слики не припаѓаат во постот, ти ми викаш ако не мислам дека припаѓале, треба да одам на псхихолог (Каде беа твоите аргументи иначе? Ги заборави?)
Јас нема потреба да објаснувам зошто сликите се нормални и во ред, ти си тој што отвори тема и ги посочи истите како нешто ненормално и болно, бујрум аргументирај зошто.
Не ти беше доста оф топик со граматикава? Се испосра бе човек.Колку малку си забеган, ауууу, ај провери уште еднаш .
Уживај, секако дека може.Не ти беше доста оф топик со граматикава? Се испосра бе човек.
Ајде, си ми забележал граматичка грешка во преводот на македонски - УАУ. Победи? Сега може назад на темата, или ќе го тупиш до бесвест?