Како да го заштитиме својот дом од крадци

• Креатор на темата .Lost Angel.
  • Време на започнување
Член од
29 јануари 2012
Мислења
2.172
Поени од реакции
3.719
Тешко со еден повеќе од три треба :icon_lol:.
И не бегаат бе тоа инстинктот борбен заебан му е :icon_lol:.

некој да дојде и да ми пука во кучето би го убил на лице место жими све!!!!!
--- надополнето: 1 јули 2012 во 10:46 ---
значи да го трампам ретриверот за едно вакво :icon_mrgr:
--- надополнето: 1 јули 2012 во 10:43 ---

далматинец = плишано мече :love:
брат тоа е старо е ова веќе ново планират мојте да зимат у преговори сме ХАХА,али ипак добро е што бев дома иначе пријателот можел да си здипли по некоја пара некој украс бла бла ... :)

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
некој да дојде и да ми пука во кучето би го убил на лице место жими све!!!!!
Тоа ти ако е далматинец ти треба да го чуваш, со питбулот е обратно, ако било питбул тој арамијата има крваво да си поминел. И тоа домашно куче без борби малтретирања миленик мачка, ама кога ќе дојде време нема отстапување :icon_lol:.

Член од
29 јануари 2012
Мислења
2.172
Поени од реакции
3.719
Тоа ти ако е далматинец ти треба да го чуваш, со питбулот е обратно, ако било питбул тој арамијата има крваво да си поминел. И тоа домашно куче без борби малтретирања миленик мачка, ама кога ќе дојде време нема отстапување :icon_lol:.
Докажи му го тоа на брат ми волкава куќа може ли да ја чува далматинец во години веке го имаме 7 години ... несакам да умре најискрено детството го поминав со него кога ми било најтешко кога ги изгубив другарите без многу како во депресија бев секогаш довагаше и како да ми велеше dont worry everything is gonna be alright,кога и да се потсетам на тие денови ми се насолзуваат очите дури дома мајка ми кога ќе ни свика на мене и на брат ми веднаш почнува да лае и да р'жи. :icon_lol:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Ставете си од оние врати со дупла брава ли како се викаа точно не знам, вчера ја читав темава и имаше спомнато еден член дека има таква. Ставете таква врата со брава и не му ја мислете.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Ставете си од оние врати со дупла брава ли како се викаа точно не знам, вчера ја читав темава и имаше спомнато еден член дека има таква. Ставете таква врата со брава и не му ја мислете.
А прозорците? Покривот?

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.407
еден метак у глава и питбулот ке го пратат у рајот ;)
не мора толку сурово,може во виршла 3-4 лексилиуми да му ставиш има да хрчи ко бебенце
Ако ве чуе PUMATA, ве жалам кај ќе ви биде крајот,
„тоа е ова -она, и ќе отидат уште 10-ина страни во објаснување
абре не спомнувајте кучиња,терајте си работа без нив,инаку сте нае.....“

М

Мартин`

Гостин
Ти влегува дома го утепуваш, го гориш целиот и коските му ги собираш и ги закопуваш на некое место каде што ни животни не шетаат и готово.. сигурно он нема предходно да каже на никого дека ќе ограбува некој па да знаат да го бараат кај тебе :)

Ако немаш досие можеш мирно да си живееш, е ако имаш шансите да те најдат се минимални но сепак постојат.

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
Ако ве чуе PUMATA, ве жалам кај ќе ви биде крајот,
„тоа е ова -она, и ќе отидат уште 10-ина страни во објаснување
абре не спомнувајте кучиња,терајте си работа без нив,инаку сте нае.....“
куче што лае не каса....
--- надополнето: 1 јули 2012 во 17:53 ---
Ти влегува дома го утепуваш, го гориш целиот и коските му ги собираш и ги закопуваш на некое место каде што ни животни не шетаат и готово.. сигурно он нема предходно да каже на никого дека ќе ограбува некој па да знаат да го бараат кај тебе :)

Ако немаш досие можеш мирно да си живееш, е ако имаш шансите да те најдат се минимални но сепак постојат.
друже да изгориш леш појма немаш колку гнасна смрдлива работа е

освен во затворена многу јака печка со висок оџак немаш шанси

М

Мартин`

Гостин
друже да изгориш леш појма немаш колку гнасна смрдлива работа е
освен во затворена многу јака печка со висок оџак немаш шанси
А да го лупнеш во вар ? имам слушнато демек со тоа не мирисало а го горело ..
На крај краева немора да го гориш лупни го 2м под земја во некоја шума каде што ни животни не шетаат и готово.

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
А да го лупнеш во вар ? имам слушнато демек со тоа не мирисало а го горело ..
На крај краева немора да го гориш лупни го 2м под земја во некоја шума каде што ни животни не шетаат и готово.
тешко та работа сам,леш тежи дупло него жив чоек........има комбинации разни,се разбира 100 пати подобри од македонските закони.....

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
А прозорците? Покривот?
Ќе блиндираш. За покривот, постави шајки огромни, на поткровјето, расфрлани, испробано ова. Јебига, ќе мораш да се потрошиш освен ако немаш некој ден братучед, тетин, стринам да поседи во стан.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Ќе блиндираш. За покривот, постави шајки огромни, на поткровјето, расфрлани, испробано ова. Јебига, ќе мораш да се потрошиш освен ако немаш некој ден братучед, тетин, стринам да поседи во стан.
Блиндирање и шајки се отворено е и никој не влегува :icon_lol:. Што има јас да се плашам од крадци, тој што ќе проба треба да се плаши :icon_lol:.

baksterski

Националист тип 500
Член од
22 февруари 2010
Мислења
431
Поени од реакции
277
лоши закони за справување со арамии инаку се знае како треба......не смееш да го тепаш ни гњавиш ако го фатиш во својот дома како ти кради - ќе одговараш за тоа,иако овој планирал да те уништи.........ако планираш дејствија подоберо убиј го и закопај го во визба да не знае никој

ееееееее мојата чудесна земја Македонија......
Сакаш да кажеш подобро да го е.ам отколку да го тепам, зошто може јас да завршам со кривична? Какви закони има, просто човек да ни позавиди. Рај за криминалот.

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.407
до Сите кајганаџии - соопштение
Додека овие 22-јца трчаа по некоја топка,а вие зјапавте во тоа
АРАМИИТЕ на раат оперираа по вашите:подруми,викендици,станови,коли
тоа беше нивна шанса за работа и ја искористија на повеќе места.

Kajgana Shop

На врв Bottom