Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Milan are ready to offer Cigarini a 4-year deal worth €1.8m per season, but the deal is contingent of Lass Diarra joining Milan or not.
Со тие 18 милиони може да се купат Дестро рецимо, ќе им дад Галијани 7-8 милиони за 50 % од сопственоста другото здравје на рате или со младинци, 2-3 милиона за Балзарети и 5-6 за Диара и ќао пријатно !!
Значи ипак го чита форумов ГалијаниГалијани и Прециози преговарале за Велосо
Чичко Галијани поздрав од сите овде.Направи добро дело и заедно со Берлускони заколете го Бонера.ФалаЗначи ипак го чита форумов Галијани![]()
За наши стандарди не е стар, Кафу дојде на 33 години па штоЧичко Галијани поздрав од сите овде.Направи добро дело и заедно со Берлускони заколете го Бонера.Фала
Инаку, да се земе Диара или Цигарини за ДМФ, лево да игра Монтоливо а десно Боатенг, напад Пато, Ибра, Касано и Балѕарети да го земат за лев бек (според ова шо го гледам на европсково, можам да кажам дека машина човеков, иако е старичок малку, ме зачуди со играта) и ќе бидеме итоа како конкуренти за освојување на ЛШ.
За наши стандарди не е стар, Кафу дојде на 33 години па што
Ама сериозно:
Диара/Цигарини/Велосо + Балѕарети+Дестро
-Месбах,Таиво,Робињо е сосема солидно.
Ама нема да биде така лесно за Дестро верувајте, Рома има загризано за него, Јуве е во добри односи со Сиена и може да го искористи тоа, ни останува да се надеваме во Прециоси и Галијани.
Зошто глупости?Дестро да дојде, Робињо да замине... какви глупости ццц![]()
Пошто глупости, немој да ми кажеш сеа дечкото е звер, прае партали, а не веруем да си го гледал ни 2-3 натпревари освен некое клипче на јутуб. Дестро е од оние нови гуштери, и да биде замена за Робињо тешко бар моментално... пре би да се форсира Ел Шарави него Дестро.Зошто глупости?
Пошто глупости, немој да ми кажеш сеа дечкото е звер, прае партали, а не веруем да си го гледал ни 2-3 натпревари освен некое клипче на јутуб. Дестро е од оние нови гуштери, и да биде замена за Робињо тешко бар моментално... пре би да се форсира Ел Шарави него Дестро.