Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Дестро да дојде, Робињо да замине... какви глупости ццц :facepalm:

Муабетот е со парите од Робињо да се донесат Дестро,Балзарети и Диара.За овие тројца Робињо би го дал во секое време без око да ми трепне.

608992405.jpg

Ачерби: Дајте вина хочу лом ! :icon_lol:

И Галијани секоја година иста песна пее и на крај излага нешто ново..
Milan Vice President and CEO Galliani on Mattia Destro: "It's just a hypothesis. Milan have already closed their market."

The 2012 summer transfer market is now officially open. It closes August 31st at 19:00 CET for the Italian clubs....
А нашиве
Milan Vice President and CEO Galliani on Mattia Destro: "It's just a hypothesis. Milan have already closed their market."
Отсекогаш сне биле пред другите

Значи еден од Велосо/Дијара е договорен и евентуално лев бек или враќање на Дидач. Не може трансферот за нас да биде затворен без купување играч на таа позиција а ќе го донесат на 31 и ќе кажат овоа е мистер Х. :D

Чичко Галијани поздрав од сите овде.Направи добро дело и заедно со Берлускони заколете го Бонера.Фала
:icon_lol:

Инаку, да се земе Диара или Цигарини за ДМФ, лево да игра Монтоливо а десно Боатенг, напад Пато, Ибра, Касано и Балѕарети да го земат за лев бек (според ова шо го гледам на европсково, можам да кажам дека машина човеков, иако е старичок малку, ме зачуди со играта) и ќе бидеме итоа како конкуренти за освојување на Скудетото па и трофеот во ЛШ.

Одбранава камче ќе ни биде а дојде и Балѕарети.

Абате (Ѕверка е зими све, свака му се дала) - Силва - Мексес - Балѕарети.
Подобро амин! :)

со овој тим милан ќе прима најмалку 2 гола по натпревар, без разлика на противникот. без копач у средина :D
-Има 21 година.
-Постигна 12 голови на 30 натпревари за тим што се бореше за опстанок
-Гази во сите младински категории

12

(5)
2007–2008 Italy U17
9

(5)
2009 Italy U18
1

(1)
2008–2010 Italy U19
14

(16)
2010– Italy U21
14

(5)

-Затоа што со ЕЛ92,Палоски,Имобиле од Јуве и некојси Габијадини од Аталанта го сочинуваат нападот на Италија U21
-Затоа што Интер,Јуве,Рома... се загреани по него.

Робињо:

- 28 години
- 6 гола во минатата катастрофална сезона за него
- вкупно од кога дојве во Европа во преку 300 натпревари има постигнато едвај 60-ина гола.
- зема втора најголема плата во тимот
- освен моментално блесоци ништо посебно не прикажува, бледа сенка на она што беше кога дојде.

Кога би се прашувај јас, радо би гледал како некое надежно Италијанче се развива и се труди во Милан, одколку некој распизден бразилец што лапа 6м годишно како утиња празни голови.
Толку од мене ти споредувај сеа.
друже дај бе нели приметуеш дека овој миланез е доста залутан.
за него секој бразилец по дифолт е добар играч, посебно ако е жонглер како робињо.
прашај го и за кака какво мислење ќе има да видиш :)

неоти ми се свиѓа дестро многу, али у секој случај е подобар играч од робињо

Силва гледам секундарна позиција му е дмф (има еден натпревар изиграно кај нас на таа позиција), ако биде нешто од овој Ачерби заедно со Мексес ќе се назад, и ако не го продадат Силва он да игра пред нив и ем ќе може да се враќа назад да им помага а ем и низ средината ќе копа. :D

Црниот дрес (иако е несреќен) :love: :D
А овие домашните дресови имали ги некаде низ Македонија? Многу се скапи од официјалната страна за тие пари сите 3 ќе ги купам полуоригинал.
Welcome back Thiago Silva :icon_lol:
untitled.JPG

Црниот го зеам годинава, више уште лани сакав, али се решив за првиот ептен добар беше, годинава првиор не ми прае многу ќејф и ќе го земам црниот !!

Белите од увек ни биле тапа !! :D

Штознам, мене па искрено повеќе ми се свиѓаше тој другиот бел што не излезе дека е официјален
tumblr_m3192xjxLe1qinkg3.jpg

Освен црвената крагња овој ми е некако поубав.
Мене искрено црниот од прошлите 2 сезони ми беше многу поубав, а Марли не греши душа за белиов сигурен сум дека се зезаш :)
Бонбонера не сум видел кај нас ваков сеуште тешко и дека ќе добијат негде, евентуално од крај на август септември да бараш (или шутка :D)

друже дај бе нели приметуеш дека овој миланез е доста залутан.
за него секој бразилец по дифолт е добар играч, посебно ако е жонглер како робињо.
прашај го и за кака какво мислење ќе има да видиш :)

неоти ми се свиѓа дестро многу, али у секој случај е подобар играч од робињо
а ти да ми јадеш јајцата мене :D

Бонбонера не сум видел кај нас ваков сеуште тешко и дека ќе добијат негде, евентуално од крај на август септември да бараш (или шутка :D)
хахах во Шутка нема а ни нема да има таму уште се Опел :D мислев во продавницте низ ГТЦ дали има во Адидас и онаа Палма :)

хахах во Шутка нема а ни нема да има таму уште се Опел :D мислев во продавницте низ ГТЦ дали има во Адидас и онаа Палма :)
Јок, редовно ги пратам на последно од фан шоп ми кажаа дека тек од август-септември :)

^
Еххх како би легнал Алонсо, ама скоро невозмножно е така да нејќам да се надевам за џабе. :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom