Lenovo компјутери

• Креатор на темата Креатор на темата stefi
  • Време на започнување Време на започнување
Јас сакав да зимам ми се свиѓаше конфигурацијата на леново лаптопот ама ми кажа едно другарче дека многу грееле а неков братучед имал таков...и сега си земав acer aspire..
А да пишеше кој модел, што конфигурација, колку греел, вака ко вицот со циганите и бурекот работава

А да пишеше кој модел, што конфигурација, колку греел, вака ко вицот со циганите и бурекот работава

Lenovo IdeaPad G770AM
15.6" HD Display, 1600x900
  • Intel Core i3-2330M
  • 4 GB DDR3 RAM
  • 750 GB HDD
  • AMD Radeon 6650M - 1GB
  • LAN, Wi-Fi g/n, USB 3.0, HDMI
  • DVDRW, Webcam
    Еве го моделот еве ти ја и конфигурацијата, а во глобала сите лаптопи на леново греат :)

Great site ako gledas taka,,a toa deka Lenovo u globala great toa od rakav go istrese.
Ovoj model sto go imam V570 ama bas najnormalno si gree i nemam potreba od nikakov cooler za razlike od na mojot cimer na brod koj imase DELL ja mislam deka sauna ja pravese kabinata negoviot lap top.

А зашо..има ли лаптопи шо не греат, па само Леново грееле? Нема врска, еве го веќе 4 месеци, си грее нормално т.е. си дувка, не се чуе!

Земи Lenovo нема да зажалиш. Братучед ми пред 2 години го зема и ете го тера галје нема :). Јас и еден другар земавме Dell Inspiron 15R, дефинитивно поголема глупост од тој лаптоп нема. На мене за 6 месеца ми цркна USB портот и audio портот, а на мојот другар за 2 месеца му цркна графичката.

Абе кој Леново златен Асус Асер подобро нема.

А што, оние познатите фирми немаат портабилни и практични модели? :rolleyes:

Ах не го прочитав постот како што треба, мислев дека напиша не би купил никаков лаптоп воопшто, моја грешка.

Преносните компјутери односно лаптопите премногу загреваат..
Нема грешка, ја имам веќе 2 години Леново Г550, по цел ден го користам и мака нема, не сум му ставил никакви додатни кулери, како што другариве на ХП и Ацер не можат без тие големите кулери ќе ја запалат масата.

Абе кој Леново златен Асус Асер подобро нема.

Абе место да се карате која марка е боље, глејте колку пари имате и од која е најдобрата конфигурација што може да си ја приуштите. Вака некој ќе рече Ацер е најдобар, друг дел е срање, трет се клања на леново, а дешавки има со сите компании. Не сеа ќе се палиме на марки ко млад мајмун и која марка е подобра

Lenovo IdeaPad G770AM
Незнам колку пари била и што си земал место тоа ама вака конфигурацијата изгледа доста солидно

Користев (Lenovo) IBM Thinkpad R42, па Thinkpad T60, T61 и сега T500. Одлични се, никогаш сум немал проблем.

Сакам да купувам лаптоп од Леново до $600. Не ми треба толку многу меморија колку јак процесор затоа што сакам да го користам за игри ( фифа менаџер ). Ќе Ве молам да ми помогнете и да ми предложите нешто, оти не можам да кажам дека се разбирам нешто многу од компјутери. Ви благодарам однапред.

Сакам да купувам лаптоп од Леново до $600. Не ми треба толку многу меморија колку јак процесор затоа што сакам да го користам за игри ( фифа менаџер ). Ќе Ве молам да ми помогнете и да ми предложите нешто, оти не можам да кажам дека се разбирам нешто многу од компјутери. Ви благодарам однапред.
Земи со и5 процесор и со посебна графичка

Зашто мора да биде од леново? И за Fifa Manager не ти треба ни јак процесор ни јак компјутер. Се од 2006 навака ќе ја пушта без проблем. 600$ значи од САД ќе го купуваш? За игри побитно ти е јака графичка него јак процесор, така да и најслабиот i3 ќе ти врши работа.

Зашто мора да биде од леново? И за Fifa Manager не ти треба ни јак процесор ни јак компјутер. Се од 2006 навака ќе ја пушта без проблем. 600$ значи од САД ќе го купуваш? За игри побитно ти е јака графичка него јак процесор, така да и најслабиот i3 ќе ти врши работа.
Да да од Америка ќе купувам. А ќе можеш ли неколку линкови да ми дадеш за да можам да одберам?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom