Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
Mногу и ја дигаш цената
Толку бараат Тотенхем но мислам дека ке прифатат околу 35 милиона(доколку ПСЖ или Челзи не неправаат некоја голема понуда). Или може да прифатат 20/25 милиона + бербатов или Андерсон.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Бејнс е на концертот на Стоун Роузис во Манчестер, не на Керингтон :D

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Нема да напрај грешка ако стариот го земе Бејнс,извореден е.Најдобриот лев бек во Англија дефинитивно...симли ди бест !

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.721
Поени од реакции
43.769
А да им го лапнеме Гилфи на Тотнам?? Ептен ќејф ми прави тој играч.. :)

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Се погласни шпекулациите за Бејнс, се споменува понуда од 15 милиони фунти додека Евертон 20 барале за него, нема да биде проблем да се договорат за некоја меѓу сума. Ферги сака да го комплетира тимот пред турнеата.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Нека им понудат играч на Евертон, и така редовно земаат откај нас. Само изгледа проблемот е кој играч, зошто ќе треба да прифати помала плата.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.727
Поени од реакции
9.460
Нека им понудат играч на Евертон, и така редовно земаат откај нас. Само изгледа проблемот е кој играч, зошто ќе треба да прифати помала плата.
Нека го пуштат Фабио на позајмица да поигра поредовно, зошто мене искрено не ми се свиѓа да го пуштат на позајмица во КПР.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Нека го пуштат Фабио на позајмица да поигра поредовно, зошто мене искрено не ми се свиѓа да го пуштат на позајмица во КПР.
Ќе да е до тоа фрката, зошто досега требаше веќе да се комплетира позајмицата на Фабио во КПР. Може ќе смени дестинација по вторпат па во Евертон ќе заврши. Не знам, мене се ми изгледа дека затоа чекаат, може Евертон ќе сакаат да го земат кај нив па КПР ги ставиле на hold.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.727
Поени од реакции
9.460
Ќе да е до тоа фрката, зошто досега требаше веќе да се комплетира позајмицата на Фабио во КПР. Може ќе смени дестинација по вторпат па во Евертон ќе заврши. Не знам, мене се ми изгледа дека затоа чекаат, може Евертон ќе сакаат да го земат кај нив па КПР ги ставиле на hold.
Реално, повеќе ни одговара да го пуштиме во Евертон. Најпрво Мојс е одличен менаџер и ќе може да го претвори во уште подобар играч, а потоа со самата позајмица на Фабио Евертон не би инвестирале во замена на Бејнс уште оваа сезона со тоа што Фабио би одиграл многу повеќе. КПР не ги сакам воопшто како тим, видовме како го третираа Македа кога го испративме на позајмица, ќе купуваат уште ова лето и со тоа сигурно би ја намалило минутажата на Фабио.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Лелее мислам дека ботот што му ја скрши ногата на Валенсија дошол во ПЛ во Норич.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Тој од Глазгов? не ми текнува како се викаше!
Си отидоа скоро сите од Глазгов и сеа ќе ги приберат клубовиве од ПЛ, само ни јас не сум сигурна дали беше овој. Копач прав беше тој што му ја скрши ногата, од толку клоцање цела утакмица го реши на крајот.

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Бродфут му ја скрши ногата на Тони мислам, ако тој оди во Норич најебали смо. :D Типот е само за у Стоук нема да се совпадне во Норич.

Kajgana Shop

На врв Bottom