- Член од
- 15 јули 2009
- Мислења
- 3.479
- Поени од реакции
- 3.460
и јас го сакам Левандовски кај нас ама тешко да дојде
Толку бараат Тотенхем но мислам дека ке прифатат околу 35 милиона(доколку ПСЖ или Челзи не неправаат некоја голема понуда). Или може да прифатат 20/25 милиона + бербатов или Андерсон.Mногу и ја дигаш цената
Ќе претрча во меѓувреме и ти па....Бејнс е на концертот на Стоун Роузис во Манчестер, не на Керингтон
Нека го пуштат Фабио на позајмица да поигра поредовно, зошто мене искрено не ми се свиѓа да го пуштат на позајмица во КПР.Нека им понудат играч на Евертон, и така редовно земаат откај нас. Само изгледа проблемот е кој играч, зошто ќе треба да прифати помала плата.
Ќе да е до тоа фрката, зошто досега требаше веќе да се комплетира позајмицата на Фабио во КПР. Може ќе смени дестинација по вторпат па во Евертон ќе заврши. Не знам, мене се ми изгледа дека затоа чекаат, може Евертон ќе сакаат да го земат кај нив па КПР ги ставиле на hold.Нека го пуштат Фабио на позајмица да поигра поредовно, зошто мене искрено не ми се свиѓа да го пуштат на позајмица во КПР.
Реално, повеќе ни одговара да го пуштиме во Евертон. Најпрво Мојс е одличен менаџер и ќе може да го претвори во уште подобар играч, а потоа со самата позајмица на Фабио Евертон не би инвестирале во замена на Бејнс уште оваа сезона со тоа што Фабио би одиграл многу повеќе. КПР не ги сакам воопшто како тим, видовме како го третираа Македа кога го испративме на позајмица, ќе купуваат уште ова лето и со тоа сигурно би ја намалило минутажата на Фабио.Ќе да е до тоа фрката, зошто досега требаше веќе да се комплетира позајмицата на Фабио во КПР. Може ќе смени дестинација по вторпат па во Евертон ќе заврши. Не знам, мене се ми изгледа дека затоа чекаат, може Евертон ќе сакаат да го земат кај нив па КПР ги ставиле на hold.
Тој од Глазгов? не ми текнува како се викаше!Лелее мислам дека ботот што му ја скрши ногата на Валенсија дошол во ПЛ во Норич.
Си отидоа скоро сите од Глазгов и сеа ќе ги приберат клубовиве од ПЛ, само ни јас не сум сигурна дали беше овој. Копач прав беше тој што му ја скрши ногата, од толку клоцање цела утакмица го реши на крајот.Тој од Глазгов? не ми текнува како се викаше!