Капитализмот ме ебе брутално! Ми го набива анално, длабоко и неподмачкан. Ми го распара цел ректум и ми ја зашемети утробата... Ама сексов е фино платен, затоа си се смешкам и се преправам дека уживам во него...

Good girl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Капитализмот ме ебе брутално! Ми го набива анално, длабоко и неподмачкан. Ми го распара цел ректум и ми ја зашемети утробата... Ама сексов е фино платен, затоа си се смешкам и се преправам дека уживам во него...
Гас е права ствар, и Хитлер користел гас,не бил будала он![]()
Ова се бараше ... врв !!!
![]()
Слаба одбрана и мизерен шут за три..така и Тринидад и Тобаго нема да ги добиеме.. а еден од Анголците многу ми личеше на Мајкл Џордан,штом го видов знаев дека тешко ќе добиеме![]()
ЧЕкај бе!!
{edit}
Извини, нашите почекаа![]()
Кај го најдоа овој за тренер бе, леле ми се плаче ејјјјј!!!!!
Не сум пцуел вака којзнае од кога, пу да ти ебам слепецот да ти ебам.
Коњ, вол, слепец, терентатек, бавчованџија, бициклист на бициклизмот, калаштур, јазовец, боранија, МОРОООООООООНННННННННННН![]()
Нека шутне и Лазовски за три, шо...
Влези го бе Самарџџиски шпорет д а ти влезит
Овој судијава Јапанец све гледа у пм.... Порано пинг понг судел..
Звукон како од шахта![]()
Што сакаат нека играат само нека не го качуваат Чековски на тапанот не дупка има кратер да направи бикот![]()
Имаме ли некој пензиониран фрлач на ѓуле да стои на линијата за тројки, а нашите центри да стојат под кош?
Пфф, квази-Амазонки. Правите амазонки си ја сечеле едната цицка.
![]()
Ја сељак? Пфф. Пред неколку години мојот машки родител продаде 94 крави, знаеш колку пари земавме? Знаеш каква вила во Охрид имаме? И не живеам во 50 квадрата на 10 спрат, сите 10 спрата од зградата во моето село се лично мои. Што значи ти си поголем и потежок сељак од мене. И погрд!
Превод у порнич(на македонски):Ах,да да да,еби ме,така,така,не кужуј на никој,не кажуј на никој,не кажуј на никој,не кажуј на никој,не кажуј на никој....
Не знам само како мислите, со ваква игра на Русите да им излеземе![]()
Нема ние што да милсиме ,Русите нека му ја мислат![]()
Победа или СМРТ !
![]()
Брат не е ова темата за Илинденско востание бекаков човек си
![]()
Имаме ли некој пензиониран фрлач на ѓуле да стои на линијата за тројки, а нашите центри да стојат под кош?
Да се молиме Русите да фатат групно тровање со храна како што често се дешава по хотеливе, или па дента Јупитер да е влезен во третата соба а надвор да е полна Месечина.
Македонија има највисоки 19 разлика, 72-51 !!!
Виа Игорче !!!
Овие НЗ имаат тренирано шут/двочекор/скок/ ? (со др.зборови Дали имаат тренирано кошарка?)
Ко сосема друг тим да игра.
Игорче: Новозеланѓаните не го видоа до сега кошот, се надевам така и ќе остане...![]()
Ангола сме за овие![]()
Добро е почнавме да промашуваме...У елемент сме
„Кога ќе се сретнат две смешни кошаркарски репрезентации, во толку смешна утакмица победува помалку смешната репрезентација.“
Оскар Вајлд
Сите по 5 фаула да имаат од кај нас, овој пак нема да го пуште Николовски.
Звуков од обрачиве не го можам еј, како звуците што ги даваше матичната од игрине од 1995
Албанија веќе се пласираше на Олимписките игри па сега ни пукаат сеирArgjent angola angola vam jebe toj pero antic
Ноу коментMoni OOO GORAN AHH MOTRENNN NGOOOJ JEBEM TI BUGARSKO PLEME JEBEM TI MULTVITAMNISKA NACIJA
Nderim abe goran kuti vise da ne ti vlezam doma po oxhak i sve nad 30 grama da ti jebem
i sve nad 30 grama da ti jebem
Не ми реплицирајте јас сум најпаметен на овој форум така треба и да остане, сепак добар сум и ви давам дозвола да се воодушевувате и храните со моите мисли.
wot, не сум сигурен дали ќе ебеш, или ќе те ебат... Гледајќи ја сликата од FB де![]()
како и да е јас би сакал да гледам