Human
Explorer
- Член од
- 10 октомври 2009
- Мислења
- 12.415
- Поени од реакции
- 5.086
Го предизвикувам кој било атеист а може и верник на дебата на која и да е тема.
Ајде да ве видам
Наведи неколку теми и да почниме...
Го предизвикувам кој било атеист а може и верник на дебата на која и да е тема.
Ајде да ве видам
Епа јас сум предизвикувачот, ти дади теми
Бот ин екшн....може да се почне од тоа како толку многу ботови се накотиле...тоа е бар лесна тема, боза да не речам за еден класичен бот.
Origin of Earth maybe? Universe?Епа јас сум предизвикувачот, ти дади теми
--- надополнето: 30 јуни 2012 во 00:05 ---
или може некој трет да даде тема... ајде Гурџи
Еве ти одговор:Бот ин екшн....може да се почне од тоа како толку многу ботови се накотиле...тоа е бар лесна тема, боза да не речам за еден класичен бот.
Седи 0Еве ти одговор:
Еднаш некогаш пред многу стотици години, постоел необразован, неписмен, неук и несвесен народ за настаните околу себе, како се случуваат и зошто.
И тогаш некој ги измислил боговите како објаснување за се. Ова вака супер накратко ко за тебе да можеш да сфатиш.
Толклу..им е капацитетот.А
Абе објасни не само три збора и ништо, дебата е ова или...
А ако не сете спремни за деата или ве мрзи да пишувате боље ќутете си
Дебата аксептете...Еве ти одговор:
Еднаш некогаш пред многу стотици години, постоел необразован, неписмен, неук и несвесен народ за настаните околу себе, како се случуваат и зошто.
И тогаш некој ги измислил боговите како објаснување за се. Ова вака супер накратко ко за тебе да можеш да сфатиш.
Абе не си оди поседи уште малце, сакаш уште едноЧао....ми беше мило како новајлија на форумов да се дружам со одредени луѓе овде на темава.
Поздрав со една беспрекорна хармонија од звуци
--- надополнето: 30 јуни 2012 во 00:12 ---
Седи 0
НиедноТолклу..им е капацитетот.
Јас го чекам ѓурчиев да ме просветли и да ми го каже законот 7 како што јас на ЧУДО му ги објаснив(колку што можев најдобро) фундаменталните сила а ЧУДО..четири беа така??
Ти ОШОИ лавр атеист си,душегрижник или паѓаш на старци со ролс ројс и добра приказна?
Еве ја сега ќе си ставам кафе ме настрви бе ошко.Абе не си оди поседи уште малце, сакаш уште едно
Објасни го,јас те прашав,дали си атеист или верник а ти ми велиш ниедно,тоа во превод е сакам да се е**м ама без да влезе е не бива така бе.Ниедно
Мислам дека сега веќе е доста со ова бевме сите дебатирани и боље да си ќутиме.
Никогаш не сум рекол дека верувамЕве ја сега ќе си ставам кафе ме настрви бе ошко.
туку де кога нешто тврдиш
Објасни го,јас те прашав,дали си атеист или верник а ти ми велиш ниедно,тоа во превод е сакам да се е**м ама без да влезе е не бива така бе.
Значи ти веруваш на "мудростите" на ошо и во светоста на неговите Ролс Ројс и веруваш дека најдобро се медитира во Ролс ројс?
toa sto mozev da svatam od tvojt odgovor, e deka vernicite se nepismeni i red drugi raboti sto si naredil.Еве ти одговор:
Наздравје кафеЕве ја сега ќе си ставам кафе ме настрви бе ошко.
туку де кога нешто тврдиш
Објасни го,јас те прашав,дали си атеист или верник а ти ми велиш ниедно,тоа во превод е сакам да се е**м ама без да влезе е не бива така бе.
Значи ти веруваш на "мудростите" на ошо и во светоста на неговите Ролс Ројс и веруваш дека најдобро се медитира во Ролс ројс?