Еве нешто за размислување и сведоштво кај мене дома комшиката направи магија била кај дуле гледачот и и рекол На слово Л ти направил магија бидејки тетка ми Ленче комшиката беше почината ваа одма укопчала демек мама и направила магија за син и да се дрогира после направената магија ни се исуши калинката позади куќата а и петелот цела вечер кукурикаше се се поремети. кај мене во кујната по тастатурата на компјутерот после 1 саат после полноќ тропаа копчињата на тастатурата.Мајка ми со сол после полноќ чадеше и со темјан џабе , прво се молев го немаше по 3 дена и пак се враќаше една вечер јас бев заспал а мене треба тапани да ме разбудат ова чудо ме будеше мачнина имаше во собата од неговото присуство бог едноставно ме водеше и преку словото ми нареди да заповедам. бидејки ми беше близу компјутерот кога помина 1часот по полноќ почна тоа да се случува само се извртев заповедав во името на исус тебе ти велам нечиста сило оди си . Утредента комшиката заврши во болница со висок притисок и покачен шекер и многу брзи чукања на срцето.Тоа значи дека таа сакала на нас да ни наштети но пишува во словото дека 1 покајан да има во семејството целото семејство е под божја заштита.
--- надополнето: 25 јуни 2012 во 18:12 ---
Инаку од кај ми мене таква власт?во мое име да заповедав зарем ке избегаше како да не.Славата ја препишпувам на мојот татко кој е на небесата во името на исус му се заблагодарувам што и мојот братучед е веке добро и не брка повеке сеништа.
--- надополнето: 25 јуни 2012 во 18:12 ---
Инаку од кај ми мене таква власт?во мое име да заповедав зарем ке избегаше како да не.Славата ја препишпувам на мојот татко кој е на небесата во името на исус му се заблагодарувам што и мојот братучед е веке добро и не брка повеке сеништа.