hEnDo
すべてのメンバーを尊重する
Дајте некоја препорака за Action,Adventure само глеј те да е нешто поново поззз
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сommand and conquer generals.Барам стратегија!
По можност да не е нешто како Sims, да е како Age of Empires, само со современи нешта, да не биде од античкиот период или пак од времето на крстоносните војни итн.
ANNO 2070 ја знам, не ми се допаѓа.
Други?![]()
Барам стратегија!
По можност да не е нешто како Sims, да е како Age of Empires, само со современи нешта, да не биде од античкиот период или пак од времето на крстоносните војни итн.
Други?![]()
Барам стратегија!
Други?![]()
Леле...не ми се верува дека неа ја заборавив...World in Conflict. До сега најдобра стратегија што сум ја играл.
Барам стратегија!
Други?![]()
^Ја има веќе на Замунда оваа, баш ќе ја симнам попосле да видам што игра е.
Одамна ја чекаме Episode 3, вакви концепт слики се вртат со години, а од Valve нема никаква потврда. Не вервам дека ова е поразлично од останатите гласини кои се вртат на интернет.По интернетов се шетаат слики од жена која многу потсеќа на Alyx од Half Life. Дали конечно ќе ја добиеме episode 3? Сеуште не е ништо потврдено од Valve.
http://www.valvetime.net/threads/exclusive-half-life-2-episode-3-concept-art.206815/
![]()
--- надополнето: 27 јуни 2012 во 21:21 ---
Chell?
![]()
Episode 3.