Препораки за игри

hEnDo

すべてのメンバーを尊重する
Член од
17 април 2012
Мислења
2.541
Поени од реакции
4.767
Дајте некоја препорака за Action,Adventure само глеј те да е нешто поново поззз

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
Барам стратегија!
По можност да не е нешто како Sims, да е како Age of Empires, само со современи нешта, да не биде од античкиот период или пак од времето на крстоносните војни итн.
ANNO 2070 ја знам, не ми се допаѓа.

Други? :)

Член од
31 март 2012
Мислења
47
Поени од реакции
9
Барам стратегија!
По можност да не е нешто како Sims, да е како Age of Empires, само со современи нешта, да не биде од античкиот период или пак од времето на крстоносните војни итн.

Сommand and conquer generals.

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Барам стратегија!

Која било Command & Conquer.

Ако те интересира поблиската историја, пробај ги Company of Heroes или Men of War. Двете се игри за WWII, ама оваа втората е малку комплицирана.

Ако те интересира нешто Sci-Fi, пробај некој дел од Dawn of War.

Член од
14 ноември 2010
Мислења
708
Поени од реакции
140
Барам стратегија!

World in Conflict. До сега најдобра стратегија што сум ја играл.

hEnDo

すべてのメンバーを尊重する
Член од
17 април 2012
Мислења
2.541
Поени од реакции
4.767
Барам стратегија!

Empire Earth 3
Act of War:High Treason
Red Alert 3
Command & Conquer 3
Command & Conquer 4

Не се сите нови али мислам дека ке ти се допаднат(y)

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
^C&C4 не е вистинска Command & Conquer игра, C&C3 и останатите C&C игри се поим за неа. Лош експеримент направија EA со 4-та.

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
За „нова“, не мислев да биде издадена 2011та - 2012та туку во играта најсилно оружје да не биде коњот и еден врз него, туку тенкови. Гледав нешто гејмплеј на јутуб и 'World in Conflict' ми фати око. Red Alert ја имам играно. Empire Earth изгледа интересно, али не најгоре на листава. Act of War, многу слична според C&C шо гледам низ јутуб. Company of Heroes добра исто така. Многу добра. Men of War looks cool. И интересно шо не ја спомнавте Civilization. Не знам колку од вас ја имат играно, добро игрчие само ме нервира што е turn - based. Интересна сторија има and shet. Па ај, летото е долго, ќе симнувам една по една па ќе ги играм. :)

Фала љуѓе. :D

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
^Ја има веќе на Замунда оваа, баш ќе ја симнам попосле да видам што игра е.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
^Ја има веќе на Замунда оваа, баш ќе ја симнам попосле да видам што игра е.
На сите што им се свиѓаше ептен макс пејн, фантастична ќе ви биде.

Добра графика има башка, а јас Xbox гејмплеј гледав. :)

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.433
Поени од реакции
30.915
Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
По интернетов се шетаат слики од жена која многу потсеќа на Alyx од Half Life. Дали конечно ќе ја добиеме episode 3? Сеуште не е ништо потврдено од Valve.
http://www.valvetime.net/threads/exclusive-half-life-2-episode-3-concept-art.206815/

--- надополнето: 27 јуни 2012 во 21:21 ---
Chell?
Одамна ја чекаме Episode 3, вакви концепт слики се вртат со години, а од Valve нема никаква потврда. Не вервам дека ова е поразлично од останатите гласини кои се вртат на интернет.

Ако тоа вистина е концепт од Chell, мислам дека е супер. Искрено, повеќе би сакал нешто ново во Portal серијалот отколку Episode 3.

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Нема потреба од Episode 3.... со Episode 2... направија каква таква целина на Half life 2.
.. Можда Half life 3.. би била подобра идеја... како од играчки аспект (еве нова игра:vozbud:) така и од финансиски аспект за компанијата..(поголема цена има нова игра неголи expansion pack)

Kajgana Shop

На врв Bottom