Сommand and conquer generals.Барам стратегија!
По можност да не е нешто како Sims, да е како Age of Empires, само со современи нешта, да не биде од античкиот период или пак од времето на крстоносните војни итн.
ANNO 2070 ја знам, не ми се допаѓа.
Други?![]()
Која било Command & Conquer.Барам стратегија!
По можност да не е нешто како Sims, да е како Age of Empires, само со современи нешта, да не биде од античкиот период или пак од времето на крстоносните војни итн.
Други?![]()
World in Conflict. До сега најдобра стратегија што сум ја играл.Барам стратегија!
Други?![]()
Леле...не ми се верува дека неа ја заборавив...World in Conflict. До сега најдобра стратегија што сум ја играл.
Empire Earth 3Барам стратегија!
Други?![]()
За „нова“, не мислев да биде издадена 2011та - 2012та туку во играта најсилно оружје да не биде коњот и еден врз него, туку тенкови. Гледав нешто гејмплеј на јутуб и 'World in Conflict' ми фати око. Red Alert ја имам играно. Empire Earth изгледа интересно, али не најгоре на листава. Act of War, многу слична според C&C шо гледам низ јутуб. Company of Heroes добра исто така. Многу добра. Men of War looks cool. И интересно шо не ја спомнавте Civilization. Не знам колку од вас ја имат играно, добро игрчие само ме нервира што е turn - based. Интересна сторија има and shet. Па ај, летото е долго, ќе симнувам една по една па ќе ги играм.
На сите што им се свиѓаше ептен макс пејн, фантастична ќе ви биде.^Ја има веќе на Замунда оваа, баш ќе ја симнам попосле да видам што игра е.
Одамна ја чекаме Episode 3, вакви концепт слики се вртат со години, а од Valve нема никаква потврда. Не вервам дека ова е поразлично од останатите гласини кои се вртат на интернет.По интернетов се шетаат слики од жена која многу потсеќа на Alyx од Half Life. Дали конечно ќе ја добиеме episode 3? Сеуште не е ништо потврдено од Valve.
http://www.valvetime.net/threads/exclusive-half-life-2-episode-3-concept-art.206815/
![]()
--- надополнето: 27 јуни 2012 во 21:21 ---
Chell?
![]()
Нема потреба од Episode 3.... со Episode 2... направија каква таква целина на Half life 2.Episode 3.