Кошаркарска репрезентација на Македонија

Член од
14 март 2010
Мислења
16.944
Поени од реакции
16.263
Напнаја шител со рекламиве за турниров плус и со репризите што ги даваат навечер,очекувањата и притисокот ги дигнаја до небо...нема да ме чуди ако се бара протерување на кошаркариве од државава ако не се пласираат на олимпијада.
Даваме преголемо значење на овој турнир,иако несме фаворит ни за влез у полуфинале.
Не знам зошто мислиш дека Сител напнаа за овие работи, ај да ми речиш дека напнаа со турски срања, па да те сфатам, ама со напнување на убави моменти за нас и за државата, апсолутно не е грешка, овој турнир е од далеку поголемо значење и од ЕП, сега и којзнае кога ќе играме на оваков турнир кој може да не одведе на ОИ.
Со самиот пласман на овој турнир напраивме успех, се друго ќе биде плус . Кога ќе видиш кој репрезентации нема да ги гледаме тука, јасно ќе ти е.
Кога со ракометарите не побаравме протерување од државата, каде реално таму имавме далеку полесен пат за да имаме макар една репрезентација на ОИ, за кошаркарите не гледам дека некој ќе побара такво нешто.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Како и да е напнаа остај ти убави моменти, ептен ме нервира кога се дигаат до небо работите, па се палат и писмено и неписмено, а не знаат ни со кого ќе играме на турнирот.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.944
Поени од реакции
16.263
Како и да е напнаа остај ти убави моменти, ептен ме нервира кога се дигаат до небо работите, па се палат и писмено и неписмено, а не знаат ни со кого ќе играме на турнирот.
Кој напна?

Член од
14 март 2010
Мислења
16.944
Поени од реакции
16.263
Медиумите кој друг.
А што треба да направат?
Да не објавуваат никакви информации за тоа со кој репрезентации играме пријателски натпревари, за тоа како завршиле тие натпревари..
И на вас не ви се погодува, ако не објавуваа зошто не, ако објавуваат премногу се форсираат.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
А што треба да направат?
Да не објавуваат никакви информации за тоа со кој репрезентации играме пријателски натпревари, за тоа како завршиле тие натпревари..
И на вас не ви се погодува, ако не објавуваа зошто не, ако објавуваат премногу се форсираат.
Ајде бе остај ти таа работа, се знае се објавува ако има информации за тимот, како што беше испраќањето еве пријателските итн. Еден месец пред да почни уште 20 ден уште 19 дена па иди у курац бре, Дарко Соколов на реклами а тој секој влез рампа. Како што рече погоре пријателот дигнаа еуфорија а не сме фаворити ни за влез во 1/2 финале.:confused:

M

MrzaRules

Гостин
Ајде бе остај ти таа работа, се знае се објавува ако има информации за тимот, како што беше испраќањето еве пријателските итн. Еден месец пред да почни уште 20 ден уште 19 дена па иди у курац бре, Дарко Соколов на реклами а тој секој влез рампа. Како што рече погоре пријателот дигнаа еуфорија а не сме фаворити ни за влез во 1/2 финале.:confused:
и на Европското не бевме фаворити група да поминеме па на крајот завршивме 4 место....

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
На ЕП бевме скоро аутсајдери сега сме фаворити за први места што прави огромна разлика и психолошки товар.

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.767
Поени од реакции
11.759
Ако не направеа никаква реклама ќе серевте зошто не направиле, еве се трудат некако сега серете зашто се труделе.
Ама океј, такви сме си ние.

Да не испадне дека ги сакам Сител, не пратам македонска телевизија ама воопшто.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Па и сега јас не очекувам нешто повеќе, освен достојно да ја престават Македонија....
Ти не очекуваш ама неписмените што не знаат ни со кого ќе играме, доколку не се пласираме, ќе пцујат се живо и диво по играчите...;)

Член од
14 март 2010
Мислења
16.944
Поени од реакции
16.263
На ЕП бевме скоро аутсајдери сега сме фаворити за први места што прави огромна разлика и психолошки товар.
Од Пласманот на ЕП можеби ни се зголемија и на нас апетитите, ама не може да кажиме дека сме едни од фаворитите за првите места.
За мене сепак се Русија, Литванија, Грција и уште некоја од ПортоРико, Доминиканска Република пред нашата... реално.

M

MrzaRules

Гостин
Ти не очекуваш ама неписмените што не знаат ни со кого ќе играме, доколку не се пласираме, ќе пцујат се живо и диво по играчите...;)
Пријателе, таквите ги има и секогаш ќе ги има, тие се "експерти" кои се радуваат после добри резултати, а плукаат после лоши резултати...лично јас таквите не ни ги сметам како достојни за да даваат мислење што и како постигнала репрезентацијата, ја со свои очи гледам и доволно го познавам спортот, за да согледам дали и покрај лошиот резултат Македонија изиграла машки, но изгубила од посилна репрезентација, или Македонија не се потрудила доволно за да се спротивстави на противникот, и никогаш нема да плукам за лош резултат, затоа што сепак тоа е Македонија, а не некоја светска сила во спортот.

Kajgana Shop

На врв Bottom