Eвро 2012 - второ полуфинале (Германија-Италија), 28/06/2012

• Креатор на темата Mario Gómez
  • Време на започнување

Koj ke pobedi?

• Germanija

Гласови: 54 47,0%
  • Italija

Гласови: 61 53,0%

• Вкупно гласачи
    115
  • Гласањето е завршено на .

Verdict

Galadriel
Член од
21 мај 2012
Мислења
2.197
Поени од реакции
2.114
Че го видиме мајмунов со Шпанија шо че напрај

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.874
Поени од реакции
20.461
Ептен ми е криво за Германија, секад кога имало вакви натрпеварувања навијам за нив незнам зашто и на времето у Екс Југославија ептен копиљ бев знам играа Југославија - Германија светско ли беше или европско поим немам, ама битно од тогаш почнав за нив да навивам и ден денес, ама вчера ептен не играа ко укочени нешто, ми се стегна срцето, а сакав да ги видам у финале да ја збришат Шпанија како мало дете тениско топче... али ајде здравје боже следен пат. :(

G

grande-juve

Гостин
Ја па заборавив дека Гугл ми е другар :)

Дневник(y)
Запрегаш ја замолил топката да не го разочара
Стрелецот на победничкиот гол за Шпанија, Секс Запрегаш пред да го шутира пеналот, поразговарал со топката и ја замолил да не го изневери. Според изборот на Дел Боце, Запрегаш требало да шутира како втор, но тој инсистирал да биде петти изведувач.

- Пред да го шутнам пеналот ја земав топката и реков дека мораме да влеземе во историјата и дека не смее да ме изневери. Истото го направив и пред четири години кога беа пеналите со Италија, а јас и тогаш шутирав последен – откри Запрегаш. Топката го послуша играчот на Барза, па од стативата заврши во голот за триумф на Шпанија.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Дневник... стандардно, утињаат имиња на фудбалери since... forever. :facepalm:

Секс Запрегаш...:icon_mrgr: :pos::pos:

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Он топик.Се надевам Италијанциве ќе ги дефлорираат оние шпански пичкици во недела.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Староо видео, кои играчи ги има овде еј...:pos: Сепак секогаш ме расположува и стално си го гледам, како мали деца се...:love:

Kajgana Shop

На врв Bottom