Eвропско првенство 2012 - општа дискусија

Кој ќе биде шампион?

• Германија

Гласови: 150 39,5%
  • Шпанија

Гласови: 62 16,3%
  • Холандија

Гласови: 52 13,7%
  • Италија

Гласови: 48 12,6%
  • Англија

Гласови: 38 10,0%
  • Франција

Гласови: 17 4,5%
  • Португалија

Гласови: 13 3,4%

• Вкупно гласачи
    380

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.951
Поени од реакции
9.581
На Шпанија да им го дадат трофејот за најдосден фудбал на ЕП. Од нив фудбал не ми се гледат поке а јас ги мислев Италија најдосадни

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Италија игра вистински фудбал, прашај ги Англичаните :)
А јбг, за Шпанија до пред 7-8 години од сожалување навивав зошто не можеа да победат ни на селски турнир, а сега не можам да ги гледам...

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.401
Поени од реакции
16.631
Значи ова првенство е едно од најкатастрофалните што јас воопшто ги имам гледано. Од организација на првенството, до игра на репрезентациите.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Организацијата е супер, не само серете, има атмосфера на стадионите, стадионите се најјако нешто, ниедно првенство немало појаки стадиони... игрите се претпазливи, а за тоа не е криво првенството, туку фудбалот е таков станат, една мала грешка те чини елиминација на ЕП. Не е лига ова па ајде ќе играме 4-2 резултат. Освестете се малце...ако не ви помина омилениот тим немора да плачете.:cool:

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Првенствово до сега мина во перфекција руши рекорди во секој поглед, имаше и недостатоци, тепачките помеѓу Русите и Пољаците, нередите на Хрватите и голот на Украина против Англија :D

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.401
Поени од реакции
16.631
Организацијата е супер, не само серете, има атмосфера на стадионите, стадионите се најјако нешто, ниедно првенство немало појаки стадиони... игрите се претпазливи, а за тоа не е криво првенството, туку фудбалот е таков станат, една мала грешка те чини елиминација на ЕП. Не е лига ова па ајде ќе играме 4-2 резултат. Освестете се малце...ако не ви помина омилениот тим немора да плачете.:cool:
Да, имаме навивачки инциденти, хулигани кои тепаат обични навивачи. Имаме недоизграден стадион, несоодветно опремени за да издржат обемен дожд. Организација на нивоУ.
Со исклучок на 2-3 натпревари јас не се изнагледав фудбал на првенствово. Никогаш на ниедно првенство не се поистоветувало со лигашко натпреварување, но сепак имало далеку подопадлива игра прикажана од главните фаворити за титула.

И побогу не знам кај виде дека плачам после нечија елиминација.

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.951
Поени од реакции
9.581
:place::place::place: само заради то шо ке ја гледам Шпанија во финале репрезентација шо до пред 4 години не можеше група на ЕП или СП да поминит.Не за друго пак ке се провлечат како на светското сите победи ке им се по 1-0 а на ова ЕП подосадна репрезентација од Шпанија немат
--- надополнето: 28 јуни 2012 во 00:11 ---
А тоа за Хулиганите ако не ги болит слободно нека се рокаат тие за шо се појдени за навивање или тепачки да прават таму

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.762
Поени од реакции
11.739
.Не за друго пак ке се провлечат како на светското сите победи ке им се по 1-0 а на ова ЕП подосадна репрезентација од Шпанија немат
Имат, немат во финале се...
Нив ги заболе таквото вас дали ви е досадно, си играат на сигурно голови не примаат и тоа е тоа. :)

Kostic

Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Имат, немат во финале се...
Нив ги заболе таквото вас дали ви е досадно, си играат на сигурно голови не примаат и тоа е тоа. :)
Epa gledaj kuropecanje od eden igrach do drug okolu shesnaesetnik kao kisha oko kragujevca ako ti e interesno ..

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.762
Поени од реакции
11.739
Epa gledaj kuropecanje od eden igrach do drug okolu shesnaesetnik kao kisha oko kragujevca ako ti e interesno ..
Па сигурно посазлужено се во финале од Франција или Португалија, тука нема збор. :свиркам:

Не е важно мене дали ми е интересно, во финале се и имаат шанса да освојат 3 титула по ред.
Тебе демек ти беше интересно да го гледаш Челзи 180 минути како се брани пред гол со Барса и нешто слично со Баерн?
Ама на крајот се гледа што освоиле а не како играле. ;)

Kostic

Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Па сигурно посазлужено се во финале од Франција или Португалија, тука нема збор. :свиркам:

Не е важно мене дали ми е интересно, во финале се и имаат шанса да освојат 3 титула по ред.
Тебе демек ти беше интересно да го гледаш Челзи 180 минути како се брани пред гол со Барса и нешто слично со Баерн?
Ама на крајот се гледа што освоиле а не како играле. ;)
Od france pozasluzeno, ama za portugalija ne sum siguren bash. I siguren sum deka pola od lugjevo tuka da gi prashash ke ti rechat deka Chelsea im e pointeresen za gledanje nego Shpanija so pimplarskiot fudbal. Chelsea bar prai nesho, se bori lavovski, ovie sho praat? Dodavaat od eden igrach do drug do beskonechnost.. A drugava ekipa namerno ne im se otvora za inat i ja tera utakmicata u kurac... I Barcelona go igra istoto sranje, ne znam sho tolku se voodushevivte so tie posrani pasovi, pasevi okolu shesnaesetnik, pasevi od buskec na pola teren nazad do kasiljas/valdes. Total football se znae sho e: Arsenal vo vreme na Henry, Wiltord, Ljumberg, Pires, Viera.. toa e fudbal za oko.
Ova e total football momche : http://www.youtube.com/watch?v=rhhp1b-M03c
--- надополнето: Jun 29, 2012 3:00 AM ---
http://www.youtube.com/watch?v=vMRcWFshlvc&feature=related;
http://www.youtube.com/watch?v=jo6qXZV9Ykw

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
^ Немој бе оваа генерација да ја мешаш со Арсенал, со таков лузерски тим, титула со години што нема видено.

:pos::pos:

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Како што и очекував да стигнеме до финалето така и биде. Како и секогаш,тешко во групите,газење во елиминациите .Шпанија нема шо да ја прогласуваат уште сега за шампион,немаат по 4 нози нивните играчи па да не се борат ИТАЛИЈА! Јас мслам дека на крај ќе се радуваат Прандели и компанија!!!!!

Член од
30 септември 2011
Мислења
2.714
Поени од реакции
2.599
Интересно, португалецот Педро Проенка ќе го суди финалето меѓу Шпанија и Италија o_O ... тој го судеше и финалето оваа сезона во Лигата на шампионите меѓу Челзи и Баерн Минхен..

Kajgana Shop

На врв Bottom