Кога ве гледаат чудно

• Креатор на темата Креатор на темата Word$haker
  • Време на започнување Време на започнување
Знаат дека сум Свет.
Гледаат во мојот ореол како и сите други смртници.

Прва помисла: косата не ми е во ред.
Втора помисла: сум се фатил со рацете за нешто и после сум се исвалкал на лице... :tapp:

Прво си помислувам да не иам нешто на лицето, после гледам дали превише сум ги открила двеве па се нападни, а ако не е ни второво онда трета помисла: сигурно негде сум се исфлекала:icon_lol:

Им викам шо е бе шо ме глеаш?! И обично ја наведнуваат главата ако проба да отвори уста само му ја учукувам една

Бидејќи малку не догледувам и многу ретко приметувам кога некој ќе ме загледа. А кога ќе приметам прво нешто што ми паѓа на памет е: да не ми се закачила некоја гранка на косата (пошто обично си имам навика да заглавам во некое дрво) и одма со раката ја проверувам цела коса, кога ќе видам дека немам никаква гранка почнувам да си ги гледам алиштата да не сум се извалкала случајно или па сум ги облекла наопаку оти и тоа ми се има случено посебно од сабајле, ако и таму е се во ред си продолжувам напред и кога ќе стигнам таму кај што треба ги прашувам луѓето дали нешто не е во ред со мене, ако има нешто одма ќе ми кажат. :)

Многу ми е незгодно. Се ми се чини дека или сум се размачкала со нешо на лицето, или патентот ми е откопчан ( пошо нели стално го заборавам, цел Охрид го имам прошетано така ), случајно нешо да не ми капнало на облеката....и така црвенеам цела дур се гледам шо не е во ред со мене и станува уште понезгодно.
А ко ќе сум со друштво и ко ќе знам дека се е во ред со мене, зеам замав и ако некој се звери и јас се зверам, нив да им падне незгодно :D

Прво си помислувам да не иам нешто на лицето, после гледам дали превише сум ги открила двеве па се нападни, а ако не е ни второво онда трета помисла: сигурно негде сум се исфлекала:icon_lol:

Кои две... :drk:

Многу често ми се случува. :)
Прво што помислувам најискрено е да не сум добила менструација, па да не сум каша попара
emoticon-0131-angel.gif
emoticon-0111-blush.gif

Второ помислувам дека ми е откопчан патентот или пак да не сум со нешто размачкана на лицето (под ова подразбирам устата
emoticon-0102-bigsmile.gif
)
И на крај кога ќе се уверам дека се е во ред - ми останува само првото. ;)
Koga VO LICE te gledaat, a ne od polovinata pa nadolu...

Koga VO LICE te gledaat, a ne od polovinata pa nadolu...

Кај пишува лице? Никаде не е нагласено. Пожелно би било да прочиташ воведниот пост па да тролаш.

k............ ме б........... најискрено

Во Битола е секојдневие тоа ...преокупација му е на лугето кај нас да гледаат чудно :)

Не гледам дека ме гледаат, ако гледам дека ме гледаат и јас ке ги гледам за да ме гледаат дека ги гледам и ке ги гледам додека престанат да ме гледаат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom