Кога ве гледаат чудно

• Креатор на темата Креатор на темата Word$haker
  • Време на започнување Време на започнување
ми иди да им удрам една по нос........

Ama ko ke vlezes u bus i baska ako site sedat sekoj koj sto ke vleze go merkaat od glava do peti :confused: i bas togas mozes da se zaprasas zosto :D

Ama ko ke vlezes u bus i baska ako site sedat sekoj koj sto ke vleze go merkaat od glava do peti :confused: i bas togas mozes da se zaprasas zosto :D

Ова е секој пат во автобус.
А за чудно гледање,нека ги.Секој со својот пат.

Ич не ми е гајле дали некој ме гледа.

Кога ќе ве зјапа така некој загледајте го и вие него, ококорете ги очите и запазете му ја фацата.

Кога ќе ве зјапа така некој загледајте го и вие него, ококорете ги очите и запазете му ја фацата.
staringface.jpg

Вака нешто ? :icon_mrgr:

staringface.jpg

Вака нешто ? :icon_mrgr:

Баш, ќе видиш одма ќе погледне надоле и ќе се вцрвене ко пиперка :pos:
--- надополнето: Jul 10, 2011 11:41 PM ---
Да го запамтиме велиш? :vozbud:

Не, да го запазиш што реакција ќе има :) Најчесто на тетки така им правам што ме зјапаат ако поготово пред тоа сум зборела на хендсфри.

Тоа оти сум многу убав.:cool:

Не, си правам 100 филмови во глава, зошто ме гледа, што мисли, дали сум направил нешто чудно итн. итн.
А ако ме погледнат повеќе души тога правам 1000 филмови.:ROFLMAO:

Дефинитивно си помислувам на дека ме усрала чавка...
од кај знаеш бе дали ти вака како што си одиш со друштво/сам и замислен нешто и те усрала чавка а никој не ти кажал...

Многу често ми се случува. :)
Прво што помислувам најискрено е да не сум добила менструација, па да не сум каша попара
emoticon-0131-angel.gif
emoticon-0111-blush.gif

Второ помислувам дека ми е откопчан патентот или пак да не сум со нешто размачкана на лицето (под ова подразбирам устата
emoticon-0102-bigsmile.gif
)
И на крај кога ќе се уверам дека се е во ред - ми останува само првото. ;)

Ако нормално ме гледаат го помислувам првото, ако ме гледаат чудно го помислувам второто. :D

прво што помислувам е „Шо им е на луѓево?“ После си терам и не се замарам.

И јас 99 % го мислам истото незнам зошто...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom