- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.004
- Поени од реакции
- 116.775
Ради кровот ја одложија на 40 минути, зашо ако не беше кровот ќе паднеше мрак и немаше да има услови за игра.
40 минути се става кровот?Ради кровот ја одложија на 40 минути, зашо ако не беше кровот ќе паднеше мрак и немаше да има услови за игра.
Поголем намќор од гавранот ако има...Поздравот на крај од Надал беше мајко мила. Ме изненади играта на Росол иако не го гледав цел натпревар. Морам да признам дека Надал воопшто не ми е омилен, намќорче.
Ти природно си глуп или глумиш? Нема да идам офтопик, ама Ноле само намќор не е, често приредува шоу на публика. Нема да ти оправам, ниту пак да те цитирам.Поголем намќор од гавранот ако има...
Немој да ја валкаш темата со погрдни зборови за Рафа, зашто ако пишам за вашиот нема да ми стасаат 1000 страни...јасно!!Ти природно си глуп или глумиш? Нема да идам офтопик, ама Ноле само намќор не е, често приредува шоу на публика. Нема да ти оправам, ниту пак да те цитирам.
Nope, ispraven mi bil vpecatokot, i so Belucci i so Rosol, ne bese rabotat dali ke gi pomine, ama vakov Rafa na treva ni vo son ne moze protiv Nole, maksimumot 1 set da mu zeme mada godinava mozese i so 3-0 u finale da go pobedi. Samo mene dilemata mi bese a i seuste istatа dilema vazi, kako ke se nosi so Fedeks na ovoj turnir. Ne be, kolku i da me ubeduete ama Fedeks vaka Fedeks onaka, star e i se, nikad, ama nikad nema da go otpisam ( makar i na podloga od zemja donesena od mars se igra ) osven koga ke se penzionira.Види, не знам што ќе направи Надал до крај, дали ќе тепа или ќе загуби али ако пројде да ти кажам дека ништо не мора да значи што се мачел вака со Росол. 2010 година Рафа играше 5 сета со Хасе и со Печнер па после ја освои титулата. Вакви проблеми на големите тенисери им се случуваат од проста причина што противникот е анонимус за нив, исто како и Росол денес.
Едит: Еве брејк во 4тиот сет, Рафа иде во 3то коло, повеќе од јасно е тоа.
И ретко кој на своја штета признава грешка на судија и тоа во доста деликатен момент за него, односно, дозволува поенот наместо нему да му биде препишан, да му се препише на противникот, така направи во финале против Надал.За погоре шо се расправате, објективно Ноле е најфер во односите со играчите, признавањето пораз, поздравувањето на мрежа, а посебно тоа БРАВО гестот со рекетот што го прави после добар поен на противникот, не го прави никој...
Во последно време ретко кој ги прави тие работи како Ноле а не е нешто ново во спортот, поготово во тенисот. Али секоја чест, секакоЗа погоре шо се расправате, објективно Ноле е најфер во односите со играчите, признавањето пораз, поздравувањето на мрежа, а посебно тоа БРАВО гестот со рекетот што го прави после добар поен на противникот, не го прави никој...